Sivilingeniører/ ingeniører innen vann og avløp - Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 830 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø- og samfunn, samferdsel og vann. Vi satser sterkt på å bli en foretrukken klimarådgiver, samt å videreutvikle vår posisjon som Norges ledende rådgiver innen helsebygg. COWI-gruppen totalt teller ca 6 000 medarbeidere.

FirmaCowi AS
Fylke
Søknadsfrist01.01.2012

 

Vårt kontor i Fredrikstad har i dag ca 200 medarbeidere, og jobber innenfor et bredt spekter av fagområder. Av disse jobber ca 40 med VA.Vi ønsker å videreutvide vår virksomhet innen vann og avløp. I den forbindelse søker vi etter nye medarbeidere som ønsker å utvikle seg faglig gjennom spennende og utfordrende prosjekter, samt bidra til vekst og utvikling for seg selv og fellesskapet.

 

Det vil i utgangspunktet være ønskelig med en viss erfaring. Nyutdannede oppfordres likevel til å søke.

 

Arbeidsområde
Arbeidsområdet vil være alle typer prosjektering og rådgiving innen vann- og avløpsfaget, med vekt på ledningsanlegg.

 

Arbeidssted
Fredrikstad

 

Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

 

Vi tilbyr
COWI tilbyr et trivelig arbeidsmiljø i moderne lokaler. Vi er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter i et flerfaglig miljø og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet.

 

Send søknad

http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stillingledig.aspx

 

For å bli bedre kjent med COWI, klikk deg inn på


www.cowi.no
www.cowi.com

 

Kontaktpersoner

Lillian Ovell

Regiondirektør Vann Fredrikstad, +47 97047380

Magnus P. Holmskau

Avdelingsleder VA Teknikk, +47 93084077

 

Vis flere stillinger: