Distriktssjef - Skanska Region Øst, Vinterbro

FirmaSkanska Norge
FylkeAkershus
StedVinterbro
Søknadsfristsnarest

Distriktssjef – Skanska Region Øst, Vinterbro-REG000005

 

Vi i Skanska ønsker å vokse, og har behov for å styrke vår lederkapasitet i Region Øst. Vi søker derfor etter en Distriktssjef. Stillingen inngår i regionens ledergruppe og rapporterer til Regionsdirektør. Skanska Region Øst har et markedsansvar for Østfold, Follo og Akershus. Arbeidssted er Vinterbro.
 
Ansvar
Som Distriktssjef har du resultatansvar for prosjektene i din portefølje. Du har ansvaret for regionens anbuds- og tilbudsgivning innen ditt fagområde, samt at prosjektene i din portefølje gjennomføres i tråd med Skanskas målsetninger, systemer og rutiner.
 
Kvalifikasjoner
Du er ingeniør eller sivilingeniør, og har gjerne en allsidig erfaring. Du bør ha en kommersiell innstilling og et godt nettverk. Vi lever av fornøyde kunder, så du må evne og skape tillit både i markedet, hos våre kunder og internt i selskapet. Du må kunne ta et tydelig ansvar for vekst og utvikling av regionen, samt håndtere skiftende oppgaver og nye utfordringer. Som Distriktssjef blir du nærmeste leder for flere medarbeidere, noe som medfører at du må kunne involvere og skape engasjement, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.
 
 
Vi tilbyr
Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende entreprenørselskaper. Selv om vi er en del av det internasjonale Skanskakonsernet har vi solid forankring i det lokale markedet. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Skanska har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram. Region Øst har nettopp etablert seg i lyse og trivelige lokaler på Vinterbro.
 
 
Har du spørsmål rundt stillingen, ta kontakt med Regionsdirektør Svend-Harald Maalen, telefon 46 62 05 65, eller e-post: svend-harald.maalen@skanska.no .
 
Søk via våre nettsider: www.skanska.no/stilling


Vis flere stillinger: