NYUTDANNET 2012? Vi ansetter 70 nyutdannede

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Norge
FylkeHele landet
Søknadsfristfortløpende

Vi ansetter 70 nyutdannede-SKA0000HR


Vil du være med å gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?

 

Vi kommer til å ansette 70 nyutdannede i 2012 og søker nyutdannede ingeniører, sivilingeniører og teknikere. Vi søker deg som vil være med på vår reise mot å bli den ledende prosjektutvikler og entreprenør i Norge, og som finner motivasjon i vårt mål om å være en et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.



Jobb i Skanska
Nesten uansett hvilke deler av bygg- og anleggsbransjen du ønsker å jobbe i, så finnes det jobbmuligheter i Skanska. I tillegg til entreprenørvirksomheten som er organisert i entreprenøren Skanska Norge, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseforflytning, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging og stikning og oppmåling.
Vi har virksomhet over hele landet, fra Svalbard i Nord til Lindesnes i sør. Vi er en prosjektbasert organisasjon, og har virksomhet der oppdragene finnes, men vi har også faste kontorer i de fleste større byer i Norge.

 

 

Jobb innen vår byggevirksomhet
Du vil være med og bygge boliger, kontorbygg, skoler og sykehus. Da vil du være tilknyttet et av våre distriktskontor, og arbeide på et prosjekt i nærheten av dette. Du kan reise hjem etter endt arbeidsdag. Ønsker du å jobbe innen vår byggevirksomhet så må du spesifisere hvor i Norge du ønsker å jobbe i søknaden.

 

 

Jobb innen anleggsvirksomheten
Du vil være med å bygge veier, bruer, kraftstasjoner og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger, og bor på brakke så lenge prosjektet varer. På brakka blir det sørget for mat og rene rom. Innen anlegg arbeider man vanligvis etter en 12 - 9-ordning, dvs. at man jobber 12 dager og har 9 dager fri. Ønsker du å jobbe i våre anleggsregioner, så må du spesifisere et av følgende alternativ: Samferdsel og Energi, Industri, Bro og Marine eller City Builder Oslo i søknaden.

 

 

Young Professionals Program (YPP)
For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede med i Skanskas Young Professionals Program (YPP). I tillegg til en spennende arbeidshverdag skal unge nyansatte det første året gjennom ulike samlinger der de blir kjent med Skanska. Du skal bygge nettverk, delta på blant annet etikk kurs og HMS kurs. Du skal fordype deg i kultur, ledelse og verdier. Du vil bli enda bedre kjent med Skanskas ulike regioner, datterselskaper og besøke et annet Skanska land.

 

 

Har du spørsmål om stilling som nyutdannet og YPP, kontakt en av våre HR sjefer:
Arvid Berg, region Samferdsel og Energi og Vassbakk & Stol, mobilnr.928 51 352
Grete Espen, region Industri, Bro og Marine, mobilnr. 928 51 222
Vibeke Fjeld, region Rogaland, mobilnr. 982 10 198
Anne Mette Moen, region Midt-Norge, mobilnr.916 74 459
Allan Rennan, region Oslo og Bergen, mobilnr. 922 51 157
Kenneth Langli Stuen, region Nord og øst, mobilnr. 982 10 988
Tove Svendsen, region Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder, mobilnr. 458 69 418
Linn Delbaek, datterselskap, mobil nr.466 203 31
Aina Kendall,merkantile støttefunksjoner, mobilnr.920 40 759
Bjørn Høklingen, UCO, mobilnr. 922 51 181

 

 

Vis flere stillinger: