Selvstendig salgsstilling innen bygg/anlegg

ManpowerGroup er Norges ledende bemanningsvirksomhet. Vi tilbyr rekruttering til faste og midlertidige stillinger, rådgivning, kompetansekartlegging og outsourcing.
Manpower avd. Salg & Service er en del av Manpower AS som rekrutterer til alle typer jobber innen salg, markedsføring og butikktjenester. Vi kan bistå med alt fra enkeltmedarbeidere for avgrensede oppdrag til rekruttering til faste stillinger.

Potmix Products produserer reparasjonsasfalt til det nordiske anleggsmarkedet. Hovedproduktet er Potmix Asphalt Repair som er en asfaltmasse til reparasjon av asfaltbelegninger og asfaltering av mindre overflater. Det unike produktet er utviklet av svenske råvarer og produseres i Sverige, hvor Potmix Products hovedkontor ligger. Se mer på www.potmix.com 

 

FirmaManpower for Potmix Products
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Potmix Products er en finansiell sterk virksomhet, som har oppnådd en dominerende stilling på det svenske og danske markedet. Virksomheten er i øyeblikket i en spennende utviklingsfase, hvor det handler om å bygge opp og utvikle virksomheten til å bli den ledende i Europa innenfor reparasjonsasfalt.

Vi søker en Sales Manager med driv og entreprenøregenskaper som brenner for salg.


Potmix Products tilbyr:
Som Sales Manager vil du få ansvaret for å bygge opp salget av Potmix Products asfaltprodukter og utvikle organisasjonen i Norge. Som en del av Potmix Products organisasjon vil du være en viktig del av et ambisiøst team i en dynamisk virksomhet i sterk vekst. Potmix Products tilbyr en selvstendig, utfordrende og spennende arbeidshverdag, hvor du som Sales Manager vil få mulighet til å påvirke utviklingen i Norge og medvirke til å skape suksess.

Med din personlige drive og oppriktige interesse for personlige relasjoner får du muligheten til å spille en avgjørende rolle i Potmix Products fremtid i Norge og andre europeiske land, hvor Potmix Products planlegger å etablere salgsorganisasjoner. Du kan forvente attraktive lønnsvilkår og en kompensasjonspakke som matcher dine kvalifikasjoner og ditt ansvarsområde.


Din utfordring:
Som Sales Manager for det norske markedet vil du fra første dag ha ansvar for å bygge opp og drive Potmix Products satsning og utvikling i Norge. Operativt salg vil være din primære oppgave, og i startfasen vil det være mye fokus på oppsøkende salg mot nye kunder innen bygg og anlegg samt å markedsføre og selge Potmix Products asfaltprodukter. Du vil fra første dag arbeide selvstendig i Norge med support fra Sverige. Stillingen rapporterer til administrerende direktør i Sverige. Analyse og posisjonering på markedet, planlegging og ansvar for oppfølging/utvikling av virksomheten i Norge inngår også i dine ansvarsområder. Din innsats vil få avgjørende betydning for Potmix Products planer om å videreutvikle salg og omsetning på de europeiske markedene.


Kvalifikasjoner:
Du har relevant salgserfaring innenfor B2B. Du har erfaring med å arbeide med suksessrikt salg – med utgangspunkt i kundens spesifikke behov. Du har fortrinnsvis arbeidet med salg mot bygg, anleggsbransjen eller andre industrielle kunder. Du er foretningsdrevet med sans for entreprenørskap og vet hva som kreves for å fremme utviklingen til en salgsorganisasjon. Du har gode kommunikasjonsevner innen norsk og engelsk, samt at du er fortrolig med MS Office-pakken. Som person er du selvstendig, positiv, resultatorientert, har et stort drive og brenner for salg.


Vi tilbyr
- Fast ansettelse i en spennende salgsstilling i en virksomhet i sterk vekst
- Muligheten for å bygge opp en salgsorganisasjon i Norge

Din arbeidsplass vil være hvor dine kunder er og en del reisevirksomhet i Norge må følgelig påregnes. Førerkort klasse B og egen bil er et krav for stillingen.


Interessert?
Registrer din CV på www.manpower.no og søk på stillingen. For mer informasjon kontakt Preben Ringerike på tlf 93018295 eller preben.ringerike@manpower.no

 

Vis flere stillinger: