Ny sjef i Mesta Drift

Mesta Drift har ansatt Catharina Bjerke som ny adm. direktør. Hun kommer til Mesta Drift fra ISS Facility Services, hvor hun har vært ansatt siden 2003.

Der har hun vært direktør innen renholdssegmentet og nå sist, direktør facility management, hvor hun har bygget opp et nytt forretningsområde innen hotell.Catharina Bjerke er 43 år, gift, har tre barn og er bosatt i Ski utenfor Oslo. Hun er utdannet cand. mag. med diplomøkonom fra Trondheim Økonomiske Høyskole og psykologi fra NTNU i Trondheim, og har i tillegg studert økonomi i Lübeck i Tyskland.

Catharina Bjerke begynner i Mesta Drift 1. januar og hun vil ha kontorsted på Lysaker.

- Jeg er svært glad for at Catharina Bjerke har takket ja til å lede Mesta Drift. Hun er vant til tøff konkurranse med pressede marginer og hun har ledet oppbyggingen av et nytt forretningsområde. Dette gjør at hun har en erfaring, som gjør henne meget godt egnet til å lede Mesta Drift, sier konsernsjef Harald Rafdal i Mesta.

- Catharina Bjerke overtar ledelsen av et selskap som er i framgang og som går godt. Mesta Drift består av dyktige ansatte og jeg ser fram til at de sammen med sin nye leder skal utvikle selskapet videre, sier Rafdal.

Kjell Næss har vært konstituert som adm. direktør siden Ingrid Tjøsvold sluttet i januar, samtidig som han har vært regiondirektør for nordvest.

- Kjell Næss har som forventet ledet Mesta Drift på en meget god måte. Jeg vil rette en stor takk til Kjell for vel utført jobb, sier Rafdal.