Ny samling i Yngres nettverk

Gruvedrift blir et hovedtema når Yngres nettverk inviterer til fagsamling dagen før Fjellsprengningskonferansen.

Fakta Yngres nettverk

Yngres nettverk i NFF har som mål å være en samlingsarena for yngre ”fjellsprengere” som er inne i sine første i år bransjen.

En kjernegruppe ledet av Ingrid Buvarp Aardal i Statkraft har ansvaret for nettverkets ulike aktiviteter.

Yngres nettverk legger vekt på erfaringsutveksling og en sterk faglig profil, og nettverket ønsker en så bred bransjesammensetning som mulig.

Fjorårets Yngres nettverk samling dagen før fjellsprengningskonferansen var en kjempesuksess, med bra faglig innhold, godt oppmøte og sosialt samvær på kvelden. Yngres nettverk i NFF tar sikte på å gjøre dette til en tradisjon og prøver seg derfor med samme oppskrift i år.

- Hovedfokus i år er på gruvedrift og kartleggingsverktøy for tunneldrift. Vi har greid å få prominente gjester som stortingspolitiker Arne L. Haugen, til å si noen ord om gruvedriften sin framtid i Norge, og regjeringens strategi for næringen. I tillegg kommer administrerende direktør i Nussir, Øystein Rushfeldt og Susanne Sand i Rana Gruber. Det blir også en bolk som omhandler borparametertolking og scanning av berg i Lørentunnelen, forteller Ingrid Buvarp Aardal, leder for Yngres nettverk.

Samlingen finner sted onsdag 23. november i NGIs lokaler i Oslo. Påmelding sendes til Siri Engen i Tekna.