Ny adm. direktør i Mesta Elektro

Terje Dengerud er ansatt som ny adm. direktør i Mesta Elektro. Han begynte i stillingen 1. november.

Dengerud har lang erfaring fra elektrobransjen og har vært direktør for marked- og forretningsutvikling i Sønnico Installasjon i syv år. Dengerud er 51 år, bosatt i Oslo, er gift og har tre barn. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og MBA i International Business fra Stratchclyde University i Glasgow.

Han har en bred og variert yrkeserfaring og har blant annet hatt lederstillinger innen Aker og Norwegian Contractors. Han har også jobbet som konsulent. Til Mesta Elektro kommer han fra stillingen som strategi- og optimaliseringsdirektør i Coca Cola.

Siden Vibeke Strømme fratrådte stillingen som adm. direktør i Mesta Elektro i mai, har Ole Lundeby vært konstituert som adm. direktør i selskapet. Lundeby går nå tilbake til stillingen som økonomisjef i selskapet.

- Det er med stor tilfredshet jeg kan informere om at Terje Dengerud har takket ja til å lede Mesta Elektro. Med Dengerud ved roret får Mesta Elektro en leder med bred kompetanse innen forretningsutvikling. I kombinasjon med hans erfaring fra elektrobransjen, gjør det Dengerud meget godt egnet til å lede videreutviklingen av Mesta Elektro, sier konsernsjef Harald Rafdal i Mesta.

- Samtidig vil jeg takke Ole Lundeby for den gode måten han har ledet selskapet på, i den perioden han har hatt ansvaret, sier Rafdal.