NTI Nestor vokser

NTI Nestor AS i Sandvika, ledende på løsninger for BIM, digital prototyping og DAK, går så det suser.

Etter ni måneder av 2011 er omsetningsveksten 35% sammenlignet med tilsvarende i fjoråret. Av en omsetning på hittil 65 millioner er resultatforbedringen enda bedre: fra en halv million i 2010 til pluss 4 millioner hittil i år. Nå reorganiseres det for å betjene regionale kunder på Vestlandet enda bedre.

- Vi opplever en enestående vekst og respons fra kundene, sier adm. dir. Halvor Jensen i NTI Nestor i en pressemelding. - På tross av litt usikre tider har vi en veldig positiv utvikling og får stadig nye kontrakter. Vi har vokst jevnt og trutt gjennom hele året og teller 40 ansatte ved slutten av året.

Vinner på verdiøkende tjenester
- Spesielt gledelig er økningen i tjenestesalg, påpeker Jensen. - Her har vi en økning på mer enn 40 %, noe som er et direkte resultat av vår satsing på verdiøkende kompetanse. Vi er blant annet blitt en viktig del av prosjektgruppen i flere store prosjekter hos våre kunder. Eksempelvis som aktive bidragsytere i prosjekter hos Snøhetta, Norconsult, MPM, Artec Aqua og Sweco Norge, med flere.

- Begge våre hovedmarkeder, industri og byggebransjen, utvikler seg relativt jevnt, og er omtrent like store omsetningsmessig, fortsetter han. - Det er vi også veldig godt fornøyd med.

Vinn-vinn
- Produktkompetansen, fagforståelsen og NTI Nestors aktive prosjektbistand, parret med kundens egen produktinnsikt, viser seg å få det beste ut av kundens utviklingsprosjekter. Gode eksempler her er vår aktive bistand i BIM-prosjekter og vårt helt unike kurstilbud innen BIM. Dette anerkjenner kundene som vinn-vinn, kommenterer Hans Olav Michelsen. Etter mange år i ledende stillinger hos NTI Nestors produktleverandør Autodesk er han nå ansatt som leder av byggmarkedsområdet i Nestor.

- Kundene får kort og godt utnyttet mer av både DAK-teknologien og designmetodene, slik at sluttresultatet blir best mulig, understreker han.