Fra Skanska til Isachsen Gruppen

Oddmund Hansen, prosjektsjef og områdeansvarlig for Samferdsel og Energi i Skanska, er ansatt som ny konsernsjef i Isachsen Gruppen.

Mangeårig daglig leder og majoritetsaksjonær i Isachsen Gruppen, Rune Isachsen, uttrykker glede over å få Oddmund Hansen med på laget.

- Gruppen har både gjennom organisk vekst og oppkjøp, opplevd en kraftig vekst de siste årene; konsernet teller i dag 9 datterselskap. Vi vurderer at selskapet nå er i en fase hvor det å tilføre spisskompetanse utenfra vil bidra positivt til selskapets videre utvikling, sier Rune Isachsen, som selv vil fortsette for fullt som avdelingsleder i bedriftens største datterselskap, Isachsen Entreprenør.

Den påtroppende toppsjefen i Isachsen Gruppen er med sine 30 år i Skanska velkjent med bransjen, og har gjennom årene samarbeidet godt med Isachsen Gruppen innenfor ulike anleggsoppdrag.

- Isachsen Gruppen er kjent for å ha noen av de beste arbeidsfolkene i anleggsbransjen, noe jeg selv har hatt gleden av å konstatere i ulike samarbeidsprosjekt mellom Skanska og Isachsen opp gjennom årene. Med den unike breddekompetansen selskapet besitter har de en sterk plattform å bygge videre på, jeg gleder meg til å bidra til at selskapet fortsetter de siste års sterke vekst, uttaler Oddmund Hansen.

Oddmund Hansen (52) tiltrer den nye stillingen 1. februar 2012.