Teknisk Sjef

OKK er i dag blant landets største entreprenører, og satser innenfor forretningsområdene; prosjektledelse, håndverk og investering. Selskapets visjon er å være “Markedets førstevalg som samarbeidspartner”. Virksomheten er i dag lokalisert med hovedkontor i Oslo, regionkontor samt lager i Drammen og regionkontor i Tønsberg. Konsernet omsetter for mellom 700 og 1000 MNOK pr år. Det er 274 ansatte i konsernet, hvorav 150 i OKK Entreprenør.

FirmaOKK Entreprenør AS
Fylke
Søknadsfrist07.11.2011

Du vil sammen med ledergruppen og dedikerte medarbeidere være med på å forme morgendagens hovedstadsområde. OKK skal bygge tusenvis av boliger og næringslokaler i Oslo og omegn de neste årene og trenger de beste.

 

På grunn av stor ordreinngang og høy aktivitet i hele konsernet skal vi styrke administrasjonen med en teknisk sjef i nyopprettet stilling. Du vil avlaste adm. direktør med nøkkeloppgaver på høyt strategisk og operativt nivå. Blant annet vil du lede eiendomsutvikling, ha overordnet ansvar for dialog med entreprenørene på eiendomsprosjektene og ha styreverv i datterselskaper. En sentral oppgave er videreutvikling av standardprosedyrene for ytterligere å heve kvaliteten på våre bygg.

 

Vi søker deg som ønsker å jobbe i et selskap som er stort nok til å ha interessante prosjekter og er lite nok til å være ubyråkratisk og smidig. Du har bred erfaring fra entreprenør- eller eiendomsutviklersiden, gjerne som prosjektleder, og forstår byggeplassens koder. Relevant utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør er nødvendig, det samme er personlig tyngde og gjennomslag.

 

Kontakt partner Dag Holmen-Jensen i ISCO Group på telefon 22 06 87 00 for mer informasjon. Vennligst registrer søknad og CV før 7. november.

 

Søk her:

http://web.iscogroup.no/kunder/isco/stilling.nsf/064bfe78095cce71c12576580046a17a!OpenForm&ParentUNID=AE0E8527DC28B874C12579300034DBA3

 

Vis flere stillinger: