Distriktsjef Asfalt - Stjørdal

Peab Asfalt Norge AS er en asfaltentreprenør som har spesialisert seg på asfaltproduksjon og utlegging av varm asfalt til private, statlige og kommunale kunder. Virksomheten har totalt ca 100 ansatte og opererer hovedsakelig i Oslo-området, samt i Trøndelag/Region Midt. Trøndelagskontoret ligger i Stjørdal.

FirmaPeab Norge AS
Fylke
Søknadsfrist27.10.2011

Vi er nå på utkikk etter deg som ønsker nye utfordringer! Du har god teknisk bakgrunn, erfaring fra bransjen og tidligere hatt en stilling med lederansvar.

Som distriktssjef for Trøndelag/Region Midt vil du være ansvarlig for blant annet produksjon, markedsføring, kunderelasjoner og forhandlinger. Det innebærer også at du har personal-, resultat- og HMS-ansvar. Din oppgave erå utvikle og effektivisere driften av virksomheten. Du inngår i selskapets ledergruppe og deltar i arbeidet med å sette mål for hvordan vi skal arbeide. Basert på disse målene skal du langsiktig kunne planlegge vår virksomhet.

Som distriktssjef har du god økonomisk forståelse og evnen til å være kommersiell og skape gode kunderelasjoner. Du er en god leder som også har evnen til å se helheten og skape et godt arbeidsmiljø. Du må kjenne deg igjen i Peabs kjerneverdier; jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. Andre viktige egenskaper er at du er målrettet, strukturert og grundig. Førerkort er påkrevd samt at du har gode IT-ferdigheter.

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

YTTERLIGERE INFORMASJON

Moa Borthney

+46 73 384 70 33

Personalsamordnare

 

Håkan Carlsson

+46 70 583 81 21

Daglig leder

 

Vis flere stillinger: