Anleggsleder

Marti Group er et rent sveitsisk famileselskap som snart feirer 100 år. Vi operer innenfor et bredt spekter i anleggsbransjen. Våre 4000 ansatte dekker alle aspekter av byggingen, inkludert infrastruktur, bygninger, industri- og miljøteknikk.

Vi har oppnådd stor suksess i Europa og Asia innen våre kjerneområder, som er tunnelarbeide og spesialisert underjordisk konstruksjon.

FirmaMarti Norge AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

For et større tunnelprosjekt med boring og sprengningsarbeid, søker Marti Norge AS etter nøkkelpersonell som ønsker nye utfordringer:

 

Anleggsleder

Du vil delta i, og administrere en stor, travel tunnelbygggeplass. I denne rollen vil du planlegge, styre og kontrollere alle aspekter av denne byggeplassen. Du påser at prosjektet oppfyller kundens definerte krav og selskapets standarder i alle faser av prosessen. Anleggslederen har myndighet til å administrere innkjøp, kvalitet, kostnader, tidsplan, prosjektytelse og regulatoriske krav. Du vil også lede arbeidet med underleverandører, ingeniører, konsulenter og andre tjenesteleverandører.

 

Du må ha en sterk bakgrunn innen konstruksjon, inneha sterke lederevner, samt ekspertise innen konstuksjon, spesielt for tunneler. Solid kunnskap i kontraktsledelse og kontroll er en forutsetning. Gode forhandlingsferdigheter i norsk og engelsk er nødvendig.

 

Kandidater med gründerkapasitet vil ha muligheter for en daglig leder rolle ved Marti konsernets norske avdelingskontor.

 

Marti Group tilbyr et enestående arbeidsmiljø. Ledelsen er imøtekommende, etisk og ansvarlig. Innovasjon er respektert og fremmet. Jobbsikkerhet er hovedfokus for absolutt alle. Innsats belønnes. Godtgjørelse er kompletterende

 

Vennligst send din søknad til jobs@martiag.ch.

 

For ytterligere informasjon, kontakt Manuela Lieberherr på tlf. +41 31 388 74 41, Frédéric Chavan på tlf. +41 31 388 74 03.

 

Marti Norge AS, Nordseterveien 14, 1176 Oslo, Norge

www.marti-norge.no

Vis flere stillinger: