Kjempet seg til Dubai

Rørleggerne Ken Røsholt og Martin Andresen fra Funksjonell VVS gikk til topps i Geberit Challenge under Bygg Reis Deg. Nå venter syv drømmedager i Dubai.

Det måtte omkamp til for å skille de to beste lagene Funksjonell VVS fra Oslo og Rørleggermester Reidar Skagseth AS fra Tromsø. Til slutt var det Ken og Martin fra Oslo som trakk det lengste strået i kampen om fire Dubai-billetter.

– Vi sto igjen med to lag vi ikke klarte å skille etter den ordinære finalerunden, så da hadde vi ikke noe annet valg enn å ty til omkamp for å få kåret en vinner. Men en ting er sikkert – vi ville fått en verdig vinner uansett utfall i omkampen, sier markedskoordinator Wenche Sydhagen i Geberit Norge.

Selv om finalen gikk av stabelen fredag kveld, har konkurransen pågått lenge allerede. I vår kjørte Geberit hele Norge på langs og besøkte over 40 grossistlagre. Samtidig som de fikk vist frem produktsortimentet, benyttet de også muligheten til å rekruttere rørleggere som ville delta i den spesielle rørleggerkonkurransen.

I premiepotten lokket altså et opphold i Dubai for fire personer.

- Vi samlet til slutt 24 lag fra hele Norge, og det var ekstra gledelig var at alle møtte opp her i Oslo for å delta i finalen, sier Sydhagen.

Lagene ble testet i fire disipliner. Først måtte de gjennom en nervepirrende quiz med buzzknapper. Deretter fikk de en faglig oppgave, før de avsluttet med to morsomme praktiske oppgaver.

- De praktiske oppgavene var å skifte dekk på Landroveren som vi brukte til å kjøre Norge på langs med, samt bygge en nesten to meter høy ”mepla-mann” med meplarør. Entusiasmen var upåklagelig, både blant alle som hadde møtt opp i publikum og ikke minst deltakerne selv, sier Sydhagen.

Resultatliste:

1. plass - Funksjonell VVS AS med Ken Røsholt og Martin Andresen

2. plass - Rørleggermester Reidar Skagseth AS med Christer Johansen og Tommy Fornes

3. plass - Sig.Halvorsen AS med Stian Madland Saxeide og Lars André Jensen.