Strålende fornøyd med BRD-konferansene

Messegeneral Halvard Gavelstad er strålende fornøyd med konferanse- og seminarprogrammet på Bygg Reis Deg 2011. (Se alle innleggene på konferansene her)

Bygg Reis Deg hadde lagt opp til et omfattende konferanse- og seminarprogram, som spente fra viktige næringspolitiske tema til rene fagrelaterte problemstillinger. Det er første gang Bygg Reis Deg satser på seminarer i forbindelse med messen. Satsingen var vellykket.

- Jeg er meget godt fornøyd med den nye satsingen, sier Halvard Gavelstad. Konferansedelen kommer fremover til å bli en viktig del av messekonseptet.

Han peker også på at kvaliteten på innleggene og ikke minst debattene, har vært meget god.

- Vi har fått det beste fra de ledende personene i næringen, mener Gavelstad.

- Vår ambisjon var at Bygg Reis Deg skulle bli næringens nye og samlende konferansearena. Vi ønsket å få inn enda mer tempo og dynamikk på messen med dette, og det klarte vi, sier Gavelstad. Totalt ble det arrangert 85 konferanser og seminerer i løpet av Bygg Reis Deg. Totalt var det 4964 personer innom alle de ulike seminarerene i løpet av messen.

- Det vil si den største kunnskapsformidlingen i byggenæringen noensinne, legger Gavelstad til. Totalt var det 1695 deltagere på konferansene i Storsalen og 2496 på dypdykk-seminarene. Øvrige konferanser på hotellet hadde 773 deltagere.

Han er spesielt fornøyd med at konferansedelen også har bidratt til at hele verdikjeden nå er sterkt representert på messen.

- Vi har fått med de viktigste byggherrene, entreprenørene og leverandørene. Dermed er hele verdikjeden i byggenæringen til stede, og det er viktig, sier en fornøyd Gavelstad.

Se alle innleggene på konferansene her