Barker sammen i rørleggerkamp

I premiepotten ligger en luksustur til Dubai.

- Vi kommer til å vinne. Lett, gliser Arne R. Hind.

Selvtilliten er på topp kort tid før konkurransen Geberit Challenge starter under Bygg Reis Deg.

Det vil si, konkurransen har strengt tatt pågått en god stund allerede. Allerede i vår kjørte Geberit hele Norge på langs og besøkte over 40 grossistlagre. Samtidig som de fikk vist frem produktsortimentet innen rørsystemer, benyttet de også muligheten til å rekruttere deltakere til konkurransen Geberit Challenge.

- Vi har samlet 24 lag fra hele Norge. Hvert lag består av to personer, og vinnerne kan glede seg til en tur til Dubai for fire, sier markedskoordinator Wenche Sydhagen i Geberit.

Og med en finaletur til Oslo og Bygg Reis Deg-messen allerede i boks, er rørleggerkollegaene Christer Johansen, Tommy Fornes, Arne R. Hind og Andreas Nilsen mer enn klare for en uke i Dubai.

- Vi har hatt en veldig fin tur til Oslo, men det er klart Dubai frister ekstra, innrømmer Hind som er på lag med Andreas Nilsen under konkurransen. Det andre Tromsø-laget består av Christer Johansen og Tommy Fornes.

- Det kommer i alle fall til å bli en beinhard konkurranse internt mellom oss fra Tromsø

De fire kompisene jobber i tre ulike rørleggerselskaper i ishavsbyen, og de ser fram til å komme i gang med alle de fire konkurransedisiplinene. Først skal de gjennom en quiz, deretter får den en faglig oppgave, før de avslutter med to morsomme praktiske oppgaver. Blant annet skal de skifte fire hjul på en Landrover, bilen som ble brukt på norgesturneen.

- Dekkskifte går greit. Vi har jo firmabiler, så det er jo en del av pakka det også, sier gutta.