Deler ut rekordmange kjøkken

HTH Køkkener har aldri vært mer "messerause" enn de er under årets Bygg Reis Deg. Fem kjøkken gis bort på fem dager.

Under tidligere messer, både i Norge og i utlandet, så har HTH loddet ut ett kjøkken på messens siste dag.

– I år ville vi prøve noe nytt, og responsen har vært svært god. Bare på torsdag deltok 680 mennesker i kjøkkenkonkurransen, og vi forventer enda større trykk inn mot helgen når det kommer flere og flere privatkunder innom, sier salgssjef Torben Møller i HTH Køkkener.

Kjøkkenene de gir bort under Bygg Reis Deg har en verdi på 75 000 kroner.

– Vinnerne får et gavekort og står selv fritt til å plukke ut hvilke kjøkkenløsninger de vil ha, sier Møller.

Den gledelige beskjeden får vinnerne på telefon av sine lokale forhandlere.

– Vi merker at selgerne også synes dette er gøy når de får en vinner i sitt lokalmiljø. Jubelen har stått i taket hos forhandlerne vi har ringt til i Sandefjord og Bærum, enda de bare skal videreformidle beskjeden til vinneren og hjelpe til videre i prosessen, sier Torben Møller.

HTH har 20 selgere på standen til enhver tid, og de er fornøyde med messedeltakelsen så langt.

– Det har vært bra med folk, og vi har også benyttet muligheten til å samle 200 selgere fra hele landet for litt faglig påfyll og en hyggelig sosial opplevelse på hotell om kvelden.

For to år siden vant HTH Køkkener prisen for beste stand under Bygg Reis Deg. Også i år har de lagt mye tid og ressurser i standen. Men om det holder til en ny topplassering i år, er Møller usikker på.

– Vi ville lage en stand som var hakket bedre enn forrige gang, og det føler jeg vi har klart. Men om vi blir kåret til beste stand igjen, vet jeg ikke. Men for oss er det uansett viktigst å heve lista fra forrige gang og at både privat- og proffkunder får en god opplevelse når de besøker oss, sier Møller.