Flott start for Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg har hatt en flott start. Det er en fantastisk messe med et flott kurs- og seminarprogram.

Torsdag er det nye muligheter for dem som ikke var der på åpningsdagen.

Effektiv arealbruk og årets viktigste debatt om infrastruktur kan man følge ved å møte opp til de to store fagkonferansene som arrangeres på Bygg Reis Deg på Lillestrøm torsdag.

Det er gratis inngang på disse konferansene, og det er overmåte viktig at de personene som er opptatt av disse spørsmålene i byggenæringen møter fulltallig opp. Onsdag var det åpningskonferanse, og den var egentlig bra besøkt, men konferansen om klima og vær som angår byggenæringen i høy grad, hadde et heller magert besøk. Det var synd for det var mange eminente innlegg. Sveriges tidligere statsminister Göran Persson var glitrende. Hele hans foredrag ligger ute på bygg.no.

Det var ellers en fantastisk flott åpningsdag – og det var stor tilstrømming til Bygg Reis Deg. Det ble registrert 6 191 besøkende mot 4 765 besøkende 1. dag på messen sist.

Det hjelper ikke med gode program om ikke folk kommer – så oppfordringen er klar – kom til Lillestrøm for å bli faglig oppdatert.

Mer om programmene finner du på bygg.no. Og husk – Byggeindustrien gir deg gratis inngang til messen. Bruk koden bBmW. Den kan du benytte ved å gå inn på www.byggreisdeg.no – eller ta koden med til Varemessen for registrering.