Prosjektleder Veiservice Ringerikskontrakten - Ref. 5776

NCC Roads AS tilbyr produkter og tjenester for å bygge, drive, vedlikeholde og sørge for service på veier. Verdikjeden består av pukk og grus, asfaltproduksjon, asfaltutlegging, veiservice og profilbetong. Selskapet har rundt ca. 550 ansatte og inngår som en del av det nordiske NCC-konsernet, med ca. 17.000 ansatte og en omsetning på 49 MRD SEK i 2010.

NCC Roads avd Veiservice har i dag ansvaret for 10 funksjonskontrakter på oppdrag for Statens vegvesen.

Ringerikskontrakten inkluderer drift og vedlikehold av 749 km riks- og fylkesveier i Ringerike, Hole, Modum, Sigdal, Krødsherad og deler av Bærum og Jevnaker kommune. Kontrakten inkluderer gang- og sykkelstier langs riksveiene, samt tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner.

FirmaNCC Roads AS
Fylke
Søknadsfrist05.11.2011

 

Overordnet om stillingen

En funksjonskontrakt for drift og vedlikehold av veger med alle tilhørende synergier er i NCC Roads definert som et prosjekt. Stillingen som prosjektleder er en stilling på høyt nivå i NCC Roads AS. Prosjektleder rapporterer til distriktssjef. Dette innebærer bl.a. et relativt vidt ansvarsområde med tilhørende myndighet for å ivareta dette ansvaret.

For å inneha stillingen kreves enten høyere utdannelse som ingeniør eller tilsvarende, eller tilpasset realkompetanse tilegnet på annen måte. Det kreves ledererfaring, og erfaring innen området drift og vedlikehold av veier. Spesielt er det ønskelig med erfaring fra gjennomføring av, og/eller administrativ deltagelse i Statens vegvesens funksjonskontrakter for drift og vedlikehold av veier. I tillegg er det nødvendig at prosjektleder innehar tilstrekkelig IT-kompetanse for normal administrering av en funksjonskontrakt med de ansvarsområdene som er beskrevet.

 

Personalansvar

 

o Ansettelser

o Medarbeidersamtaler (MAS)

o Lønnsforslag for ansatte i egen organisasjon

o Følge gjeldende lover, strategier, regler, overenskomster m.v.

o Personaloppfølging

o Opplæring

 

Ansvar for løpende drift

 

o Prosjektansvar (kontraktsansvar)

o Tilbudskonkurranser for tilleggsarbeid

o Samordning mellom kontrakter

o Gjennomgang av KS-system

o Beslutningsstøtte

o Fast deltagelse (NCCs representant for kontraktsarbeidet) i byggemøter

 

Økonomiansvar

 

o Utarbeidelse forslag til budsjett for eget prosjekt

o Optimalisering ift. budsjett

o Månedsavslutning

o Prognosearbeid (F1, F2, F3, F4)

o Tiltaksplaner

o Rapportering

 

For ytterligere informasjon, kontakt Rett Bemanning v/Jean Lorange på tlf 480 40 606, eller på e-post jl@oslo.rettbemanning.no

 

Vis flere stillinger: