Velkommen til Bygg Reis Deg

Onsdag åpnet tidenes Bygg Reis Deg-messe på Lillestrøm. Dette blir noen festdager for veldig mange. Det er satset enormt foran denne messen. Så mye som 200 millioner kroner er lagt ned for å lage denne kjempemønstringen for norsk byggenæring. Det blir rekorddeltakelse.

Det er mange nyheter innenfor mange områder. I tillegg er opplegget rundt messen med konferanser og seminarer helt utrolig.

For oss i Byggeindustrien har vi levd med Bygg Reis Deg lenge. Vi har laget det store flotte messemagasinet som alle får når de kommer til messen. I tillegg har vi en stor stand – og vi flytter de fleste av folkene våre både i redaksjon og salg til messeområdet fra 18. – 23. oktober. På standen har vi også har innredet et TV-studio i tillegg til at ”desken” vår får plass der under messen. Vi vil sende ”live” fra mange av konferansene i tillegg til at det blir mange aktualitetsinnslag på Bygg-TV. De blir lagt ut på bygg.no-sidene. Hver dag lager vi en egen messebulletin som deles ut til utstillerne.

Nå er det å håpe at veldig mange tar seg tid til å besøke messen. For fagfolkene er det mye å hente både ved besøk til de ulike utstillerne og ved å være med på de mange konferansene og seminarene. Man kan få mye faglig påfyll på denne messen.

Byggeindustrien har gleden av å invitere alle gratis til messen. Gå inn på siden til Bygg Reis Deg – www.byggreisdeg.no og registrer deg med følgende passord – bBmW.

Husk - kom innom standen vår. Der er det også overraskelser. Har noen nyheter – så send en melding til Arve Brekkhus – ab@bygg.no.

Åpnningskonferansen ble meget godt besøkt. Ellers er det utrolig mange flotte utstillinger. Det å ta en tur til Lillestrøm disse dagene kan bli svært lønnsomt.

Vel møtt!