Lanserer ferdigtapesert veggplate

Glem tapetseringsprosjekter som lett ender i en kamp mot luftbobler og lim. Forestia lanserer nå Walls4You, en ferdigtapetsert veggplate som monteres enkelt og raskt.

Etter flere års produktutvikling lanserer Forestia nå et helt nytt produkt i segmentet ferdigbehandlede veggplater. Walls4You er navnet på det nye konseptet høykvalitets sponplater for vegg med ferdig pålagt fibertapet.

For utvikling- og produksjonsavdelingen ved Forestia har det vært en stor utfordring å kunne produsere en høykvalitetsplate med låseprofil som gir en tilnærmet usynlig skjøt. 

- Dette er nå løst og vi er meget godt fornøyd med den nye skjøten. Vi har store forventninger til denne nye veggplaten og mener den vil være et godt supplement til alle andre ferdigbehandlede veggplater, sier produktsjef Harvey Rønningen i Forestia.

Den nye sponplaten leveres i 40 forskjellige design slik at sluttbrukeren skal få mange valg- og kombinasjonsmuligheter. For å få frem en variert kolleksjon er det etablert god kontakt med tapetindustrien på kontinentet og spesielt tett samarbeide med designere og produksjon i Italia og Nederland. Designene er inndelt i tre kolleksjoner (Trend, Classic og Basic) og disse vil være levende og under stadig utvikling ettersom trender i overflater, struktur og farger endrer seg både i interiør og trender.

Det er også lagt vekt på at monteringen skal være enkel, og det er utarbeidet forskjellige typer ferdig grunnede hjørnelister som er med på å komplettere produktet. Dette gjør at man sparer både tid, penger og arbeid.

Siden Forestia begynte utviklingsarbeidet, er det jobbet kontinuerlig med forbedringer av produktet helt frem til det nå lanseres i forbindelse med Bygg Reis Deg messen på Lillestrøm i tiden 19. – 23. oktober.

Den nye veggplaten er utviklet og blir produsert ved Forestia sitt anlegg på Braskereidfoss.