Åpner Nordens største faghandel

Mandag 17. oktober åpner MAL PROFF Nordens største faghandel på hele 3.000 kvadratmeter på Brobekk i Oslo.

MAL PROFF er et selskap i Malorama-konsernet og åpner mandag kl 10 nordens største faghandel uansett bransje.

Hele 3.000 kvadratmeter topp moderne forretning tilbyr konsernet nå sine håndverkerkunder. Butikken etableres sammen med Malorama`s nye hovedkvarter, og er nabo til Fabritius eiendom på Brobekk.

- Det blir en milepæl for oss. Spesielt spennnde blir det å se hvordan proffkundene kommer til å ta imot dette nye tilbudet. Denne forretningen er nemlig enestående på flere måter. Ikke bare er den størst i norden uansett bransje, men den er også uten tvil den mest moderne innen for vår egen. I vår moderne tid, der inspirasjon og kreativitet står sterkt, bringer MAL Proff våre håndverkerkunder en virkelig unik sjanse til nettopp å løfte sin egen kreativitet, sier Eskild Ugland, som er regionsjef i MAL PROFF.

Ugland understreker at dette er et butikk-konsept helt utenom det vanlige, og han håper at det blir «stinn brakke» under åpningen mandag.

- Du kan kort og godt ikke finne på noe mer spennende innenfor vår bransje denne dagen enn å legge veien om MAL PROFF på Brobekk. Vi kan love en opplevelse man kommer til å huske en stund, sier en entusiastisk Eskild Ugland.