Miljøavtale for norsk idrett

Norges idrettsforbund har inngått en leverandøravtale med miljø- og gjenvinningsselskapet Ragn-Sells om avfallshåndtering for norsk idrett.

Avtalen gir samtlige idrettslag tilsluttet Norges idrettsforbund rabatter på utstyr og tjenester til avfallshåndtering for idrettens mange arrangementer.

– Dette er en god mulighet for idrettslag å kutte utgifter til sine arrangementer, samtidig som at det er et miljøtiltak helt i tråd med vår satsing på området, sier idrettspresident Børre Rognlien.

– Med erfaring fra flere store arrangementer som for eksempel Ski-VM 2O11 i Holmenkollen er vi godt rustet til å være en god partner for Norges idrettsforbund. Det blir en spennende utfordring for oss å få bidra til at idretten lykkes med sin offensive miljøstrategi, sier Bjørn Hoel, administrerende direktør i Ragn-Sells.

Avtalen inkluderer også spesialrådgivning fra Ragn-Sells til idretten om avfallshåndtering og miljø.

– Dette faller godt inn i idrettens vedtatte miljøstrategi, sier Rognlien, og presiserer at Norges idrettsforbund er miljøsertifisert.

Ragn-Sells ønsker å være en pådriver for at alle klubber og lag får mer miljøvennlige og kostnadseffektive avfallsløsninger.

I tillegg vil det i avtalen med Ragn-Sells avsettes midler øremerket talentutvikling.

– Vi er også svært glade for å kunne bidra til talentutvikling av unge idrettsutøvere, og gjennom denne avtalen få være med på å virkeliggjøre deres drømmer, sier Bjørn Hoel.