Senior VVS-ingeniører

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist04.11.2011

 

Avdeling for Tekniske systemer i Rambøll Rogaland består av 16 medarbeidere innen spesialtjenester, VVS- og elektroteknikk. Avdelingen er engasjert i mange spennende prosjekter og ønsker nå å få med enda flere dyktige kollegaer på laget.

 

Jobbeskrivelse

Rambøll tilbyr tverrfaglig rådgivning innen alle typer bygg. Vi dekker alle fagområder innen prosjektutvikling, prosjektering og prosjektadministrasjon og er ofte involvert i hele byggeprosessen fra planleggingsstadiet til utførelse og idriftsettelse.

I avdelingen Tekniske systemer løses ofte oppgaver som er komplekse og teknisk utfordrende. Du vil derfor ofte jobbe i samarbeid med våre andre spesialister innen fagområdene RIE, RIB og arkitektur.

Du får varierte dager med mange spennende og varierte arbeidsoppgaver. Dette medfører utfordringer, men også stor grad av selvbestemmelse og innflytelse på din egen hverdag hvor du kan prege utviklingen i en åpen dialog.

Du vil inngå i et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer og jobbe med private/offentlige byggeprosjekter, industrianlegg, utredninger/analyser og en rekke andre spennende oppgaver.

 

Dinprofil

Du er ingeniør eller sivilingeniør og har noen års erfaring innen VVS-teknisk prosjektering. Du er faglig dyktig, selvstendig og kan ta ansvar.

Du har gode samarbeidsevner og er i stadig kontakt med byggherrer, samarbeidspartnere og på tvers av avdelingene i Rambøll.

Du motiveres av ansvar og medbestemmelse og har lyst på en selvstendig jobb i en av Nordens ledende kunnskapsbedrifter.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i inn- og utland.

Vi har et uhøytidlig arbeidsmiljø med fokus på trivsel og fleksibilitet. Vi vektlegger engasjement og frihet under ansvar.

Rambølls viktigste ressurs er medarbeiderne. Vi legger derfor vekt på å utvikle den enkelte medarbeiders faglige og personlige kompetanse. Gjennom vårt kursopplegg Rambøll Academy får du mulighet til en målrettet utvikling av din karriere i den retningen du ønsker.

Konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringsordninger.

Ekstra fridager i påsken og mellom jul og nyttår.

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/aed4fbc3181c31f455a6b1fdc7b2209f/610101/35766?iso=no

Vis flere stillinger: