Senior Siv.ing/ing. innen rørfagene søkes

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2100 medarbeidere og en omsetning på cirka 3 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Oslo, Bergen, Bodø, Göteborg, Stockholm, Stenungsund, Malmö og Murmansk.

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden. Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen AS - Seksjon for Rør & Struktur
Fylke
Søknadsfrist01.11.2011

 

Avdeling for Prosessanlegg, Seksjon for Rør & Struktur, søker senior personell med minimum 3 års erfaring innen følgende fagområder:

 

- Layout

- Rør Design

- Rørstøtte design

- Røstress analyse

- PDMS-support

- Rør- og ventilspesifikasjoner

- Elektronisk oppmåling

- Byggemetode

- Disiplinledelse

 

Større pågående prosjekt i avdelingen er:

 

* V&M 2014 - Vedlikeholds- og Modifikasjonskontrakt som omfatter plattformene Heidrun, Heimdal, Grane og Troll A/B/C. Dette er en langsiktig kontrakt for Statoil.

* Tjeldbergodden V&M - omfatter petrokjemianleggene på Tjeldbergodden. Langsiktig kontrakt for Statoil som med opsjoner som varer frem til 2016.

* Njord LPP/Hyme - Prosessoppgraderinger og tilkobling av nytt olje/gassfelt på Njord plattformen (EPC-prosjekt).

* TCM - Ett stort fabrikasjon og installasjonsprosjekt som innebærer fabrikasjon i Murmansk og installasjon på Mongstad med tilhørende fabrikasjons Engineering.

 

Arbeidsoppgaver:

 

* Layout: Lede og koordinere utvikling av multidisiplin layout i større prosjekter og studier, lede designgjennomganger med verifikasjon av løsninger, etc.

* Rør Design: Design av rørsystemer ved bruk av 3D modell, offshorebefaring, utarbeidelse av underlag for prefab og installasjon, feltingeniøroppgaver, studier, estimering, etc.

* Rørstøtte Design: Design av rørstøtter ved bruk av 3D modell, 2D-tegningsproduksjon, styrkeberegning, offshorebefaring, utarbeidelse av underlag for prefab og installasjon, feltingeniøroppgaver, studier, estimering, etc.

* Rørstress; analysere rørstress på kritiske linjer med CAESAR II, beregne laster for rørstøtter, produksjon av stress isometriske tegninger, styrkeberegning av flenser, feltingeniøroppgaver, estimering, etc.

* PDMS support: PDMS admin, applikasjonsutvikling, brukerstøtte, cats&specs, etc.

* Ventiler; ventilvalg, utarbeide kravspesifikasjon, kontroll av spesifikasjoner og teknisk underlag, oppfølging av leverandører, etc.

* Elektronisk oppmåling: oppmåling dimensjonskontroll under prefabrikasjon, dokumentasjon av eksisterende anlegg som grunnlag for nydesign, offshorebefaring, etc

* Byggemetode: Utvikle metodikk for fabrikasjon og installasjon i prosjektene. Utarbeide studier i samarbeid med disiplinene som optimaliserer inndeling, sekvenser, arealutnyttelse, transport etc.

* Disiplinledelse: Planlegging, organisering, oppfølging og faglig støtte innenfor fagområdene rør og/eller struktur i prosjekt.

 

Arbeidsverktøy innen 3D design er PDMS med egenutviklet applikasjon for rørstøtter, PDMS Draft 2D for tegninger fra 3D modellen og noe MicroStation 2D.

 

Kvalifikasjonskrav:

 

Vi søker senior sivilingeniører/ingeniør med bakgrunn i nevnte arbeidsoppgaver og erfaring fra olje/gassrelatert virksomhet eller annen lignende virksomhet.

 

Vi kan tilby:

 

* Spennende utfordringer i et bredt faglig miljø preget av mange muligheter

* Medarbeidere med høy kompetanse

* Godt arbeidsmiljø

* God intern opplæring (dataverktøy etc)

* Lønn etter kvalifikasjoner

* Fleksibel arbeidstidsordning

* Godt organisert Bedriftsidrettslag med varierte aktiviteter

 

Kontaktperson(er):

 

Øyvind Sørgjerd

tlf: +47 73562746

mob: +47 99604243

epost: oyvind.sorgjerd@reinertsen.com

 

Link til søknadsskjema:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/610920/75354?channel=bygg_no&iso=no