Prøv 6 utgaver av Byggeindustrien kostnadsfritt

- Vi i Byggeindustrien er stolte av vårt eget blad og vi ønsker at alle som har en interesse av byggenæringen selv skal kunne få ta en grundig vurdering av bladet, sier markedssjef Ragnar Sandin.

- I forbindelse med Bygg Reis Deg-messen gir vi et særdeles godt tilbud til potensielt nye abonnenter. Forutsatt at du ikke har vært aktiv abonnent de siste 6 mnd., så gir vi deg uten forpliktelser 6 utgaver kostnadsfritt, sier han.

Gå inn på følgende link og fyll ut skjemaet: http://www.bygg.no/2007/05/22085.0 og skriv ”testabonnement” i feltet melding til abonnementsavdelingen. Evt. send en mail til ak@bygg.no med de samme opplysningene.

Tilbudet gjelder ut oktober

6 år med nyhetsbrev – 10 millioner utsendelser

Under Bygg Reis Deg i 2005 lanserte vi i Byggeindustrien vår nyhetsbrevtjeneste. Etter 6 år har dette blitt en primæraktivitet hos oss og inneværende uke sendte vi ut e-post nr.10 000 000.

Tilbakemeldingene på tjenesten er meget gode og antallet mottakere øker stadig. Pr. i dag har vi over 21 000 aktive mottagere av vårt nyhetbrev. Har du ikke meldt deg på tjenesten? Prøv den ut ved å klikke he her: http://www.bygg.no/22140.0