Vil du vokse? SELVAAG trenger deg!

Selvaag har gjennom 60 år skaffet bolig til hundretusener av mennesker i Norge. Selskapet er et solid selskap med bred og omfattende virksomhet innenfor eiendomsbransjen, men har hovedvekten på utvikling og oppføring av boliger for mennesker i alle aldre og livsfaser. Selvaag opplever positiv vekst og trenger derfor å styrke organisasjonen i alle ledd. Det er spesielt behov for ingeniører og prosjektledere til entreprenøraktivitetene i Selvaag:

FirmaSelvaag
Fylke
SøknadsfristFortløpende

Vil du jobbe i et av Norges mest erfarne boligselskaper?

Entreprenørvirksomhetene i Selvaag trenger dyktige ingeniører og prosjektledere som vil noe mer.

 

Selvaagbygg er entreprenørselskapet i Selvaag Gruppen, og er blant landets mest erfarne boligentreprenører. Selvaagbygg har både produksjon og prosjektering i samme hus, noe som er unikt i entreprenørbransjen i Norge. Standardisert boligbygging er kjerneområdet, men selskapet har også bred erfaring i å bygge integrerte bolig- og næringsprosjekter. Selvaagbygg arbeider i dag med utvikling og bygging av mange, store og spennende boligprosjekter i Oslo og omegn, både i og utenfor Selvaag Gruppen.

 

Selvaag Prosjekt og Vedlikehold er en totalleverandør innen ombygging, innredning, vedlikehold og rehabilitering av alle typer eiendommer. Vi har sentral godkjenning som avsvarlig søker, prosjekterende og utførende, og kan dermed føre alle prosjekter gjennom hele verdikjeden; fra planleggingsstadiet, gjennom byggefasen og frem til ferdigattest. I tillegg yter selskapet tjenester innen tilstandsvurderinger, prosjekt- og byggeledelse.

 

Selvaag Bolig Modulbygg er spesialister på oppføring av modulbygg med byggherrestyrte delentrepriser, og er et datterselskap av Selvaag Bolig AS. Firmaet innehar en stab med erfarne, høyt kvalifiserte medarbeidere med spesialkunnskap innenfor denne byggemetoden. Vi bygger årlig et sted mellom 200 og 300 enheter.

 

Selvaag vil utgjøre en forskjell. Vil du?

Selvaags verdier er Omtanke og Skaperkraft. Vi søker medarbeidere som lar seg inspirere av betydningen av disse ordene. Selvaags medarbeidere er stolte av vår historie og gode arbeidsmiljø, og har ambisjoner om å utgjøre en forskjell i samfunnet.

 

Selvaag består av kompetente og lojale medarbeidere fra mange nasjoner. Vi tror på det enkelte individ, og på å gi ham eller henne mulighet til vekst og utvikling. Målet er å stimulere til kompetanseutvikling, kreativitet og ansvarsfølelse. Vårt mål er å gjøre Selvaag til en av Norges mest attraktive arbeidsplasser.

 

Vi er alltid interessert i dyktige og engasjerte folk, både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere.

 

Har du lyst til å jobbe hos oss, og mener du har noe å bidra med på laget? Send gjerne en søknad på e-post til jobb@selvaag.no, eller ring oss i dag!

 

 

Faktaboks:

Selvaag - Ledende boligbygger og byutvikler, aktiv entreprenør, eiendomsutvikler, industriutvikler og investor.

Behov for: Ingeniører og prosjektledere innen entreprenørvirksomhetene.

Etablert 1957

Antall ansatte: 470

Omsetning: NOK 1.567 mill

Verdier: Omtanke og skaperkraft

Hovedkontor: Oslo

Kontakt: + 47 23 13 70 00 | jobb@selvaag.no

www.selvaag.no

Vis flere stillinger: