Trainee - Mesta Konsern

Mesta er Norges største entreprenørkonsern innen bygging, drift og vedlikehold av vei, og hadde i 2010 en omsetning på ca. 4,5 mrd kroner. Mesta er organisert som konsern med datterselskapene Mesta Entreprenør as, Mesta Drift as, Mesta Eiendom as, Mesta Elektro as og Mesta Verksted as. Mesta konsernet har hovedkontor på Lysaker.

FirmaMesta Konsern AS
Fylke
Søknadsfrist15.11.2011

Som Trainee i Mesta får du unike muligheter og en god start på karrieren. Programmet består av et opplæringsløp hvor du vil få individuell oppfølging, både faglig og personlig. Vi ansetter traineer innen våre to største selskaper og fagområder: Mesta Drift og Mesta Entreprenør.

Traineeprogrammet strekker seg over 2 år, og er rettet mot deg med lederambisjoner. Gjennom fire arbeidsperioder i forskjellige roller og ved ulike lokasjoner, vil du få omfattende kunnskap og erfaring fra Mesta-konsernet. Programmet setter personlig utvikling i fokus, noe som gjør deg rustet til å mestre krevende lederutfordringer i framtiden

Traineekull VIII har oppstart ca 3. september 2012.

 

Utdanningsnivå

  • Høyskole / Universitet

 

 

Personlige egenskaper

  • Som trainee i Mesta må du dele vårt verdisyn, være engasjert og glad i utfordringer, samt ønske å lede medarbeidere til å yte sitt beste. Det er en fordel om du kombinerer solid faglig kunnskap med forretningsmessig innsikt. Du må også være villig til å lære, utvikle deg og dele din kunnskap med andre rundt deg.

 

 

Andre opplysninger

  • Stillingsbrøk: 100%
  • Reiseaktivitet: Mer enn 100 reisedager
  • Heltid

 

 

Søk på stillingen:

https://www.webcruiter.no/WcMain2/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=1187681087&Company_Id=321519927&culture_id=NB-NO&cols=2%2c7%2c9

Vis flere stillinger: