Spenstig konferanseprogram på BRD

Bygg Reis Deg setter en ny milepæl under årets messe på Lillestrøm.

Med et imponerende konferanse- og seminarprogram, som spenner fra viktige næringspolitiske tema til rene fagrelaterte problemstillinger, satser BRD-sjef Halvard Gavelstad på å tiltrekke nye grupper interesserte fagfolk og studenter.

– Vår ambisjon er at Bygg Reis Deg skal bli byggenæringens nye og samlende konferansearena, sier Gavelstad. Metodisk har Bygg Reis Deg-sjefen bygget opp konseptet med god hjelp fra næringen og utstillere.

– Vi har funnet frem til noen sentrale tema som utfordrer samfunn, politikk og næring. Dette gjør vi gjennom modul-konferanser – dvs konsentrerte program på to til tre timers varighet. Hver modul har fremragende, kompetente og engasjerte forelesere som garantert vil gi deltagerne god innsikt og forståelse for de ulike tema, forklarer Gavelstad.

Det er ikke mulig å melde seg på konferanser og seminarer, bortsett fra åpningskonferansen og betalingskonferanser som arrangeres på Thon Arena Hotel, forklarer Halvard Gavelstad;

– Hele poenget er at alle med adgangstegn til messen fritt kan gå på de foredrag og tema de ønsker. Vi har selvsagt invitert mange ulike fagmiljøer, fra bransjer og utdanningsinstitusjoner til å delta. Dette blir en viktig læringsarena, og dette håper vi virkelig blir oppfattet i de ulike fagmiljøer landet over. Det er enkelt å komme seg til Lillestrøm uansett hvor du kommer fra i landet, sier Gavelstad.