Utbyggingssjef - Fjordbyens beste beliggenhet -

SØRENGA UTVIKLING KS er etablert for å utvikle Sørenga til et attraktivt boligområde og vil bidra til å gjennomføre et av de største utviklingsprosjekter i Norges-historien. Eiergruppen med BackeGruppen, Oslo Areal, Usbl og Urbanium representerer solid boligkompetanse. Sørengas 800 boliger har Fjordbyens beste beliggenhet, og vi har allerede hatt en vellykket salgsstart for de første byggetrinnene. Les mer om oss på www.sorenga.no

FirmaSørenga Utvikling KS
Fylke
Søknadsfrist20.10.2011

Nåværende utbyggingssjef går av med pensjon i 2013 og vi søker derfor en utbyggingssjef som får ansvaret for siste del av utbyggingen på Sørenga som totalt får 800 boliger, næringslokaler, parker, promenader og et større parkeringsanlegg. Utbyggingssjefen rapporterer til daglig leder.

Dette er en særdeles variert og spennende utfordring for en ambisiøs og aktiv sivilingeniør med boligerfaring fra entreprenørbedrift og/eller byggherre.

Sørenga som konsept, som bydel og som Fjordbyens beste beliggenhet vil vi gjerne snakke med deg om.

For nærmere informasjon ring daglig leder Espen Pay, Sørenga Utvikling KS, tlf. 91 31 05 17 eller rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 67 81 81 70 / 99 55 44 11. Søknad med CV sendes innen 20. oktober 2011 til krog.co@online.no. Enhver henvendelse behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: