Glava med ny storsatsing på våtrom

Glava inngår ny strategisk samarbeidsavtale med Wedi, Europas største leverandør av våtromsplater.

Det er tyske Wedi som er Glavas nye partner, og med denne avtalen satser GLAVA på å få en betydelig større andel av markedet for moderne våtromsløsninger.

- Dette er et marked i kraftig vekst, og med et stort potensial, ikke minst fordi det pågår en betydelig renovering av baderom i gamle hus og leiligheter. I Wedi har vi fått en perfekt partner for GLAVA Våtrom, sier markedsdirektør Tore Bjerkeli.

Wedi leverer i dag våtromsplater både til vegg og gulv, og har et stort spekter av produkter. Alle produkter som leveres i Norge er fri for bromerte flammehemmere. Wedi-platene blir å finne i VVS- og byggvarehandelen fra 1. januar 2012, og frem til da vil GLAVA selge våtromsprodukter fra tidligere leverandør, Litex.

- Markedet har lenge ønsket seg produkter med en god miks av kvalitet og pris, og vi har virkelig lyttet til kundene når vi nå satser på Wedi som vår langsiktige samarbeidspartner, sier Tore Bjerkeli.

- Vi har store ambisjoner for fremtiden når det gjelder våtrom, og derfor er vi glade for at vi nå kan samarbeide med Europas fremste aktør på området.

Nordmenn pusser opp badene sine som aldri før, og aldri før har det heller vært meldt om så mye skader som nå. Ifølge forsikringsbransjen oppstår det vann- og fuktskader i norske våtrom for ca. 3 mrd. hvert år. Lekkasje og råteskader som for eksempel oppstår grunnet utett membran koster forbrukerne ca. 1,5 mrd. hvert år.

- Det helt avgjørende at det brukes de beste membran- og plateprodukter som finnes på markedet for å være trygg på at det ikke oppstår problemer. Derfor er det også at Glava Våtrom nå satser på Wedi, sier Bjerkeli.