Senior planarkitekter / planleggere

Norconsult AS er med sine 2100 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 65 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist24.10.2011

Norconsult er Norges største tverrfaglige rådgiver innen samfunnsplanlegging og prosjektering, og bidrar til et bærekraftig samfunn gjennom nyskapende og målrettede tjenester.

Vi har gjennom de siste årene bygget opp et solid miljø innen areal- og byplanlegging, arkitektur og landskapsarkitektur. Totalt arbeider det over 120 medarbeidere innen disse fagene i Norconsult.

Norconsult vant i 2008 den åpne internasjonale konkurransen om prosjektering av ny bypark på Nedre Foss på Grünerløkka i Oslo, og våren 2010 var Norconsults arkitekter og planleggere med på å vinne idékonkurransen om klimanøytral byutvikling av Strømsø sentrum i Drammen med bidraget "Look to Strømsø".

Norconsult har også i tiden fremover en rekke spennende prosjekter innen by-/stedsutvikling, planlegging og prosjektering. Våre oppgaver spenner over alle plannivåer og et stort spekter av utbyggingstiltak. Bærekraftig byutvikling og arealbruk er et av våre satsingsområder.

 

Til Norconsults kontor i Bodø søker vi nå erfarne planarkitekter/planleggere


Norconsults kontor i Bodø har stor pågang på oppdrag og vi ønsker å utvide staben med 1-2 planarkitekter/planleggere med minimum 6 års erfaring. Vi ønsker at du skal lede prosjekter, bidra til å videreutvikle miljøets fagområder, samt delta på markedsarbeid. Vi ønsker at du ser helheten i planfaglige oppgaver, har god grafisk formidlingsevne og et stor faglig engasjement.

Arbeidsområde innenfor stedutvikling, kommuneplanlegging, reguleringsplanlegging, konsekvensutredninger mm.

Norconsults kontor i Bodø har 57 medarbeidere. Kontoret er i sterk vekst og vi skal derfor flytte inn i nye funksjonelle kontorlokaler i Bodø sentrum våren 2013. Inntil videre har vi kontorsted på Alsgården.

Vi har et bredt og slagkraftig fagmiljø innenfor både plan og samferdsel. Vi har en god blanding av medarbeidere, både yngre dyktige fagpersoner og fagpersoner med lang erfaring. Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger. Vi tilbyr et tverrfaglig, åpent og uformelt rådgivermiljø.

 

Innsendelse av søknad

Ta gjerne uforpliktende kontakt med seksjonsleder Stig André Knudsen tlf. 45404776. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema:

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/08c7a207ded87ba78b9b7aa3e30a0240/606603/7615?iso=no

Vis flere stillinger: