Tronrud kjøpte Hushovds sykkel

Med et sluttbud på 85.000 kroner kapret Team Tronrud en sykkel signert av Thor Hushovd under Sykkel-VM i København. Pengene går uavkortet til den kristne hjelpeorganisasjonen Mercy Ships.

Haakon Tronrud har, i regi av Team Tronrud, bidratt til å støtte prosjektet Mercy Ships. Dette er en organisasjon som seiler sykehusskip i Vest-Afrika og tilbyr helsetjenester til noen av verdens fattigste land.

– At vi er med og bidrar til å støtte en viktig sak, er utrolig bra. Men vi er også opptatt av at vi i hele Tronrud-systemet får en "spinnoff" av denne type hendelser. Ved å sørge for at denne sykkelen blir syklet tilbake til gamlelandet av våre ansatte, er vi sikre på at dette bidrar til samhold og positiv oppmerksomhet, sier Haakon Tronrud.

Sykkelen ankom Tronruds kontor på Hønefoss (Hensmoen) etter den lange turen fra Danmark tirsdag kveld. Det ble også lagt opp til at en rekke av selskapets ansatte kunne være med å sykle den siste biten.

Totalt samlet de inn 138.000 kroner på dette initiativet.

- Det er vi godt fornøyde med, og jeg er stolt over de ansatte som hjalp til og tok denne sporty utfordringen, sier Tronrud.