Salgskonsulent / salgsingeniør region Midt-Norge

Glasopor skumglass er et nytt konstruksjonsmateriale med helt unike byggeegenskaper, og er som skapt for vanskelige grunnforhold. Glasopor skumglass produseres utelukkende av resirkulert glassemballasje, innsamlet gjennom returordninger over hele Norge. Produktet har skapt stor interesse i bygg og anleggsmarkedet, bl.a. på grunn av sin miljø- og ressursvennlige profi l. De viktigste målgruppene for Glasopor er byggherrer, tekniske konsulenter, arkitekter og entreprenører.

FirmaGlasopor
Fylke
Søknadsfrist01.11.2011

 

Selskapet er inne i en spennende fase med utbygging av et nytt produksjonsanlegg i Fredrikstad i tillegg til vårt produksjonsanlegg i Skjåk. Vi har en stadig økende etterspørsel og høy aktivitet og vi trenger derfor å styrke vårt salgsapparat.

 

Til vår salgs- og markedsavdeling søker Glasopor en dyktig medarbeider stasjonert i Midt-Norge. Som salgskonsulent/salgsingeniør inngår du i vårt salgsteam, og vil arbeide med salg og markedsføring av Glasopor mot det profesjonelle bygg- og anleggsmarkedet. Salgskonsulenten/salgsingeniøren rapporterer til salgssjefen.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert medarbeider som ønsker å delta i utviklingen av et nytt og spennende byggemateriale. Du har salgserfaring, og kan vise til gode resultater. Du har ingeniørutdanning /teknisk fagskole og /eller praktisk erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Du har godt humør, stor grad av selvstendighet og pågangsmot. Du må evne og se muligheter, sørge for framdrift, samt være vant med å jobbe hardt for å nå dine mål.

 

Vi tilbyr

konkurransedyktige betingelser, inkludert bilordning og pensjonsordning.

 

Kontakt

Ta kontakt med salgssjef Tore Bye (tlf. 941 57 704) eller adm. dir. Kjell Håkon Helgesen (tlf. 913 97 732) for ytterligere opplysninger om stillingen.

Søknader sendes på e-post til tore.bye@glasopor.no innen 1. november.

Vis flere stillinger: