Headhuntere

Hegna Headhunting as er et fremgangsrikt og litt annerledes rekrutteringsselskap. Vår kjernevirksomhet er headhunting av ledere, mellomledere og spesialister. Våre Headhuntere er selv ledere med bred erfaringsbakgrunn fra offentlig og privat sektor, fra HR, toppledelse og linjeledelse. Vi tilbyr våre kunder merverdi gjennom å bidra med vår kompetanse innenfor flere områder. Dette, sammen med våre kvalitative konsepter, nettverksegenskaper, teft for gode kandidater, sunne verdier og gode holdninger, gjør at vi har økende antall kunder og oppdrag innenfor flere bransjer og geografiske områder. For mer informasjon besøk - 

www.hegnaheadhunting.no

FirmaHegna Headhunting
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Hegna Headhunting as er i dag etablert med hovedkontor i Drøbak - midt i hjertet av det sentrale Østlandet. Våre tjenester er etterspurt og våre kunder har behov for flere av oss.

Vi søker derfor etter Headhuntere i primært Oslo/Østlandsområdet, men også Trøndelag og Vestlandsregionen er høyaktuelt.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker deg som er vant til å jobbe utovervendt, og som trives med utstrakt kundekontakt og salg. Vi ønsker at du har solid ledererfaring og høyere utdannelse. Som person må du ville noe og du må ha et vinnende vesen. Du har gode kommunikasjons- og forhandlingsevner, du er selvgående og resultatorientert, og du er dyktig som prosjektleder og gjennomfører. Bil og førerkort er en forutsetning, sammen med plettfri vandel og gode resultater.

 

Ansvar og oppgaver

Vi har en variert og spennende hverdag, hvor basisfundamentet er relasjonsbygging, etablering av nye kunder, kundeansvar og gjennomføring av egne prosjekter. Dette betyr utstrakt kontakt med kunder, nettverk og kandidater – og til tider hektiske hverdager.

 

Vi tilbyr

Vil tilbyr deg en plass på laget og med gode muligheter lønnsomhet og positiv vekst.

Hegna har lang erfaring, gode konsepter og solide referanser, og solid opplæring rundt våre konsepter og vår lærdom vil bli gitt. Du får stor frihet og selvstendighet, gode betingelser og mulighet for partnerskap.

Vår visjon er å være den mest betydningsfulle aktøren i markedet – og at det skal være gøy å gå på jobben hver dag.

 

Ønsker du å være en del av dette videre?

Kontakt da èn av oss snarest:

Trine Hegna, Daglig leder – Headhunter

Mobil: +47 908 56 994

Mail: th@hegnaheadhunting.no

 

Thomas Nygård, Partner - Headhunter

Mobil: +47 928 12 447

Mail: tn@hegnaheadhunting.no

 

Vis flere stillinger: