Prosjektleder og arbeidsleder

Spennende og varierte stillinger i solid selskap!

Vår kunde er en betydelig aktør innen skadesanering, rehabilitering og miljøsanering. De har avtaler med de fleste av de store forsikringsselskapene. Nå søker de etter prosjektleder og arbeidsleder til miljøavdelingen! Avdeling miljø løser ulike type oppdrag innen deres miljøkonsept, der asbest- og soppsanering står sentralt. Som prosjektleder vil du jobbe med anbud, prising, planlegging og gjennomføring av egne prosjekter. Det er fint dersom du har erfaring fra prosjektdrevet virksomhet, kunnskap om konstruksjon og like å yte en høy grad av service.

FirmaJobZone
Fylke
Søknadsfrist29/09/2011

 

Viktige kriterier:

 

· Førerkort Kl. B

· Gode samarbeidsevner

· Høy arbeidsmoral og god fleksibilitet

· Lærevillig og engasjert

· Selvgående og effektiv

· Det er nødvendig å kunne kommunisere godt på et nordisk språk

 

Viktig å vite når du søker:

 

Du kan forvente hektiske og svært varierte arbeidsdager med en høy grad av kontakt med kunder og oppdragsgivere. Vi ønsker å ansette deg som er fagteknisk dyktig og er opptatt av kundeservice. Det er viktig for oss at du jobber godt alene, er selvstendig, men også fungerer godt i team. Du har et stabilt godt humør og er fleksibel med tanke på ulike oppdrag og utfordringer i markedet. Manglende faglig erfaring kan oppveies med riktig personlig innstilling.

 

Vi tilbyr:

 

Varierte, faglig spennende og utfordrende arbeidsdager i et faglig svært kompetent miljø. Du vil få en innføring i vår bransje og innføring i avtaleverk og dokumentasjonskrav. Arbeidsmiljøet i avdelingen er svært godt og du vil også kunne ta del i det sosiale gode miljøet i bedriften generelt. Du vil oppleve samlet gode lønnsbetingelser med gode forsikringsordninger. Vår kunde er en seriøs og profesjonell bedrift, med en sunn økonomi og med mange ben å stå på.

 

Interessert?

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt: Jan Vingen

E-post: jan.vingen@jobzone.no

Tlf: 51 30 40 90

Mobil: 928 06 991

 

 NB: Kun aktuelle kandidater vil bli kontaktet.

Vis flere stillinger: