Mestergruppen gir bort hytte

Mestergruppens nye hyttekonsept fjordogfjellhytter.no lanseres med brask og bram med en stor konkurranse. Vinneren får en hytte av type Fjellbu 50 + fra Stjernehytten til en verdi av 540 000 kroner som premie.

Vinneren av hytten kåres på Mestergruppen sin stand på Bygg Reis Deg messen 22. oktober. Allerede nå kan du delta i konkurransen ved å besøke Mesterhus nettsiden http://www.drømmehus.no. For å delta i konkurransen må man svare på noen enkle spørsmål. Den kommende uken blir konkurranseinformasjon også tilgjengelig på Byggeriet og Systemhus sine nettsider. I tillegg kan man på Bygg Reis Deg messen delta i konkurransen på Mestergruppens stand.

– Både vår deltakelse på Bygg Reis Deg og denne konkurransen er en del av Mestergruppens storsatsning denne høsten. For oss gir det en ekstra dimensjon at ulike områder i Mestergruppen samarbeider for å få til denne kampanjen, sier adm.dir i Mestergruppen Morten Bjerke.

– Ideen bak hyttekonseptet fjordogfjellhytter.no er at hyttekjøpere skal slippe å tråle all verdens hytteblader og ulike nettsteder i sitt søk etter et eget drømmested. På fjordogfjellhytter.no finner man den rette hytten på det riktige hyttefeltet. Kartsøkefunksjonen viser tydelig hvor hyttefeltene og tomtene ligger med beskrivelser og informasjon om hvilke tomter som er ledige, heter det i en melding fra Mestergruppen.

Det er Partner Tre og Mestergruppen som står bak nettsiden, og foreløpig ligger Stjernehytten og Sirdalshytta inne som hytteprodusenter. De to selskapene sammen har en solid markedsposisjon, med hundrevis av hytte tomter fra Arendal til Bergen, både langs kysten og i dalstrøkene innenfor.

En annen stor aktivitet for Mestergruppen denne høsten er rollen som hovedsponsor for TV 2 sin nye storsatsning ”Ønskedrømmen” som går på luften i november. Programmet ledes av Solveig Kloppen, Carsten Skjelbreid og Øyvind Mund og de får gleden av å bidra til at noen utvalgte får oppfylt sin ønskedrøm. Det er Mestergruppen ved Mesterhus, Byggeriet og Systemhus som gir sitt bidrag til å oppfylle små og store ønskedrømmer på TV skjermen denne høsten og vinteren.

- Mestergruppens virksomhet går i stor grad ut på å oppfylle folks hus- og hyttedrømmer. Derfor er vi med på Ønskedrømmen, og derfor lanserer vi denne hyttekonkurransen. For oss er dette elementer av en større helhet, der alle ledd i byggekjeden kommer sammen for å gjøre drømmer virkelige, sier Bjerke.