Anleggsledere / driftsledere


I Veidekke ønsker vi oss mennesker som gjør hverandre gode. Vi legger stor vekt på samspill mellom de ansatte og ser at nøkkelen til å lykkes er den samme uansett hvor vi er og hva vi gjør: Vi skal skape et arbeidsmiljø der det er naturlig å gjøre sitt beste.Entreprenørvirksomheten i Norge er samlet i selskapet Veidekke Entreprenør AS med datter-selskaper. Vi gjennomfører alle typer bygge- og anleggsarbeider. Byggregionene omfatter blant annet nybygg av boliger, næringsbygg, skoler og andre offentlige bygg samt byggfornyelse. Anleggs-regionene har oppdrag som veier, bruer, jernbanebygging og industriprosjekter. Entreprenør-virksomheten er en desentral virksomhet hvor hver forretningsenhet innehar fullt ansvar for marked, kunder, prosjekter, ressurser og resultater.Region Syd er en av tre byggregioner i Veidekke Entreprenør AS. 960 dyktige medarbeidere, samt gode samarbeidspartnere, omsetter årlig for omlag 2,5 milliarder kroner. Regionen omfatter Buskerud, Vestfold, Telemark samt døtrene Norske Stålbygg, Br. Reme og Block Berge Bygg. Vår virksomhet omfatter nybygg av boliger, næringsbygg, skoler og andre offentlige bygg samt byggfornyelse. Mange av våre kunder verdsetter et nært samarbeid i prosjektutviklingsfasen og er flergangskunder med direkte forhandlede kontrakter.

FirmaVeidekke Entreprenør AS distr. Vestfold
FylkeVestfold
Søknadsfrist15.10.2011

Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Vestfold søker

 

Anleggledere / Driftsledere

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Du har teknisk bakgrunn og god kunnskap og erfaring innen ledelse, planlegging og gjennomføring av prosjekter.
Du evner å integrere HMS og drift gjennom god planlegging og involverer omgivelsene for de beste løsningene.

 

Vi tilbyr:

Vi tilbyr spennende og utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, kompetanseutvikling, medeierskap i et solid selskap og et godt, involverende fagmiljø.

 

Søk her:

http://stillinger.veidekke.no/Recruitment/VA_ADV_VEIDEKKE.aspx?EMPMATTERID=148&FROMLINK=Internet&TYPE=V&Lang=NOR&ExternalRecrPages=FALSE&Email136=&ReturnTo=&Optional=

Vis flere stillinger: