Snickers med ny kolleksjon arbeidsklær

Snickers Workwear lanserer nå en helt ny kolleksjon arbeidsklær, som de har kalt XTR Shield. Ny teknologi gjør jakken og buksen vanntette, og klærne passer for arbeid både innendørs- og utendørs.

Ny Gore-Tex kolleksjon

I tillegg til XTR Shield-kolleksjonen, kommer Snickers i høst med ny Gore-Tex kolleksjon til værharde høst- og vinterdager.

Klærne er utviklet for tøffe miljøer; jakkene vil transportere fukten bort fra kroppen for å forhindre at en kjenner seg våt eller svett etter mange arbeidstimer.

XTR Gore-Tex serien består av skalljakke og vinterjakke.

Den trelags skalljakken beskytter mot vind og vann. Sammenliknet med mange andre jakker, kan brukeren også regulere kroppstemperaturen ved å åpne/lukke jakken, som gjør det enklere å arbeide uansett værforhold.

Materialet som brukes i Gore-Tex arbeidstøy er ikke det samme Gore-Tex som brukes i sportsindustrien, da Gore-Tex arbeidstøy har adskilllig høyere krav til vanntetthet og slitasje, opplyser produsenten.

XTR Gore-Tex har blitt testet under ekstreme arbeidsforhold. Profesjonelle håndverkere har også testet jakken for å sikre at den møter deres krav for funksjonalitet, komfort og design.

Vinterjakken har innebygget linning og teipede sømmer. Andre funksjoner er en integrert beskyttende hette og store justerbare lommer med vanntette glidelåser.

Byggeindustrien fikk ta en titt på den nye kolleksjonen denne uken.

Snickers Workwear har satt sammen ideér og forslag fra håndverkere og brukt en helt ny teknologi for å utvikle et materiale som egner seg året rundt, i all slags vær.

Resultatet har de kalt XTR Shield, en arbeidsjakke- og bukse for håndverkere. Plaggene har høy funksjonalitet mikset med moderne design.

Vanntett og vindtett
XTR Shield er vanntett og vindtett. Plaggene er lette i vekt og puster, og gjør det enkelt for håndverkeren å bevege seg både innendørs- og utendørs i sitt arbeid.

Av andre detaljer kan nevnes at jakkens brystlomme har vanntett glidelås, og en lett tilgjengelig lomme for mobil. I tillegg har buksene knebeskyttelse og patentert Twisted Leg™ for mest mulig komfort. Det er ingen irriterende sømmer på innsiden grunnet avansert sømløs teknologi.