GK Norge AS kjøper Jørstad KTL AS i Oslo

GK Norge AS kjøpte i sommer alle aksjene i Jørstad Drift AS, nå GK Rør AS, og har i tillegg GK inngått avtale om kjøp av alle aksjene i i det Oslo-baserte datterselskapet til Jørstad; Jørstad KTL AS.

GK har en uttalt ambisjon om å være ledende leverandør av totaltekniske leveranser innenfor nybygg, service og drift, og med dette oppkjøpet styrkes kompetansen og kapasiteten innenfor rørfaget vesentlig. Fra før er GK landets og hovedstadens ledende entreprenør og serviceleverandør innen ventilasjon, automasjon og kuldeteknikk.

Aksjonærene og ledelsen i Jørstad KTL og ledelsen i GK ser betydelige synergier på salgs-, prosjekterings- og produksjonsområdene. Også innen administrative områder vil vi kunne styrke hverandre.

Jørstad KTL AS har gjennom en rekke spennende leveranser over mange år vist at de behersker det rørfaglige området. Prosjektgjennomføring, driftssikkerhet og energiøkonomi har ligget til grunn i Jørstad KTLs leveranser, og dette er også nøkkelord som sammenfaller med GK sine verdier. Særlig tror vi markedet innenfor effektive og miljøvennlige energiløsninger i boliger og næringsbygg vil vokse framover, og i den sammenheng er kompetanse innenfor rørfaget en viktig brikke.

Jørstad KTL AS vil drives videre som et datterselskap i GK Norge AS under navnet GK Rør Oslo AS. Thomas Land fortsetter som daglig leder i selskapet.

GK Rør Oslo AS vil tilby alle typer rørleggerentrepriser og servicetjenester innen fjernvarme, varmeanlegg, kjøleanlegg, sprinkleranlegg, sanitær- og baderomsinnredning, i alt fra boliger, skoler, offentlige institusjoner, industri og privat næring.

Ved gjennomføring av dette oppkjøpet vil GK videreutvikle faget rør under merkevaren GK Rør.

GK Rør vil etter dette oppkjøpet ha kontorer på 12 forskjellige lokasjoner og sysselsetter mer enn 200 medarbeidere.