Haugstad ny country manager i Cleanosol

Trond Haugstad (46) er ansatt som country manager, contracting i Cleanosol Norge.

Cleanosol AS er et datterselskap i Geveko konsernet. Selskapet omsetter årlig for 160 mnok og har 60 ansatte. Hovedkontor er lokalisert i Moss. Cleanosol AS er landets eneste produsent av termoplastiske vegoppmerkingsmaterialer, og er samtidig markedsledende på vegoppmerking i Norge. Selskapet inngår i Geveko-konsernet som er et av Europas største vegoppmerkingskonsern.

Haugstad til trådde stillingen som country manager i Cleanosol 1. september. Han vil inngå i ledergruppen for Norden. Trond Haugstad er utdannet sivilingeniør fra Heriot Watt University i Edinburgh. Han kommer fra stillingens som prosjektleder i Vestfold Offentlige Innkjøpssamarbeid hvor han ledet arbeidet med Regjeringens handlingsplan for miljø- og samfunnsansvar i offentlige anskaffelser.

 Trond Haugstad har bred ledererfaring og har tidligere arbeidet som administrerende direktør for energidivisjonen i Veolia. Fra 2004 til 2008 var Haugstad ansatt som salg- og markedssjef i Mesta med fokus å etablere Mesta som en leverandør også i privat sektor. Haugstad har erfaring fra bransjen gjennom tidligere ansettelser i Statens vegvesen, ViaNova AS og Cad Quality AS.

- Jeg ser frem til å ta fatt i rollen som ny landssjef. Cleanosol representerer en spennende bransje jeg føler meg hjemme i. Selskapet har svært kompetente og dyktige medarbeidere som offentlige og private oppdragsgivere vet å sette pris på. Det skal bli spennende å få bidra i et selskap som har klare ambisjoner om teknologisk utvikling, vekst og ikke minst å bidra i det nasjonale trafikksikkerhetsarbeidet.

Geveko har fabrikker for produksjon av produkter til vegoppmerking i alle de nordiske land, Tyskland og UK I tillegg utfører Gevekos entrepriseselskaper vegoppmerking i de nordiske land samt UK, Polen, Tsjekkia, Slovakia og Ungarn.