Tiden frem til neste valg

Vi tror at det kan skje mye interessant frem til neste Stortingsvalg. På mange måter har vi opplevd et lite politisk jordskjelv. Ytterpartiene taper, mens de ansvarlige partiene Høyre og Arbeiderpartiet har styrket seg. Mye tyder også på at partiene i sentrum vil komme bedre ut. Det borger for en ny politisk virkelighet. Det blir nok en kamp om å oppnå sentrumspartienes gunst. Uansett vil det som nå skjer, være til fordel for dem som vil bygge Norge.

 

For vår del ser vi at det er mange utfordringer som venter. Vi tror at den som er opptatt av å føre en pragmatisk politikk, vil ha de beste forutsetninger for å lykkes. Vi har hele tiden vært opptatt av byggenæringens plass i samfunnet. Vi tror at både et sterkt Høyre og et sterkt Arbeiderparti , vil ha evnen til å jobbe sammen med byggenæringen for å løse de mange oppgavene som venter.

Politikerne må bruke den verktøykassen som ligger i byggenæringen. Det er viktig at byggenæringens organisasjoner engasjerer seg også politisk. Her har både de tillitsvalgte og de som har administrative oppgaver en viktig jobb å gjøre.

Vi må overbevise politikerne om at vi sitter med nøkkelen for å løse mange viktige samfunnsoppgaver.