Utfordrer studentene til energispinn

Under Karrieredagen på NTNU 15. september er Sweco nytenkende i kampen om å komme i aktiv dialog med studentene.

Hovedmålet til Sweco er nettopp å øke studentenes kjennskap til Sweco og la studentene bli kjent med selskapet som en flerfaglig, attraktiv og miljøengasjert arbeidsgiver. På Universums liste over studentenes mest attraktive arbeidsgivere er Sweco i år på en tredje plass, og er det første rådgivende ingeniørselskap på topp tre i kategorienteknologi.

Hvert år under Karrieredagen på NTNU utfordrer Sweco studentene i form av en konkurranse. Sweco har i tidligere år hatt stor suksess med å knytte studentkonkurransen opp mot en elbil og de paralleller det har til Sweco sin virksomhet. I år utfordrer Sweco til ny elbilkonkurranse som denne gangen handler om miljøvennlig energi og hvordan energi kan skapes og brukes på en effektiv måte. Vinneren av årets konkurranse vinner bruksretten til en elbil, Mitsubishi iMiev - det siste innen elbilteknologi, for ett år.

- Karrieredagen på NTNU er en arena der studentene er oppsøkende og nysgjerrige. Vi ser på Karrieredagen som en ypperlig mulighet til å markere oss overfor studentene, på en måte som viser vårt miljøengasjement og Sweco som kunnskapsbedrift. Å kunne premiere en student med elbil og samtidig bidra til økt kunnskap innen dette feltet er verdifullt for oss, forteller kommunikasjonssjef i Sweco, Stefan Okstveit.

Energispinn
Konkurransen i år utfordrer studentene i energi, kraft og teknikk. Studentene skal, ved hjelp av en energiball, bruke egen kraft til å generere målbar energi.

- Dethandler om å få omdreining på kuleelementet som ligger inni ballen. Studentene må bruke egen energi og god teknikk for å få energiballen i sving. Jo bedre teknikk, energi og evne til å klare å følge omdreiningens rytme jobedre resultat. Når vi utfordrer studentene søker vi alltid at både premie og konkurranse skal ha en forankring til vår virksomhet. Denne konkurransen har også skapt stort engasjement internt hos oss, forteller Okstveit.

Konkurransen kalles energispinn@sweco.no og er åpen for alle studentene ved NTNU under Karrieredagen. De to studentene som står igjen med beste energiscore i energispinn-konkurransen går videre til en kunnskapskonkurranse.

Konkurransen gjennomføres på Sweco sin stand på Karrieredagen 15. september. Finalen og premieutdeling er kl 1330, Sweco sin stand nr 85.