Blink Hus Voss Byggsenter 20 år

I forbindelse med 20 års jubileet har Blink Hus Voss Byggsenter bygd om og renovert sine lokaler og fått et nytt salgslokale og nytt kjøkkensenter på ca 500 m2.

Blink Hus Voss Byggsenter ble startet i september 1991. Firmaet fremstår i dag som et tradisjonsrikt byggefirma som selger og bygger hus og hytter.

- Voss er primærmarked, men vi bygger også en god del hus og hytter i nabokommunene, sier daglig leder Øystein Måkestad. I tillegg er bedriften er en av Voss sine største på kjøkkensalg, hvor Sigdal representeres.

Gjennom firmaet Voss Kjøkkensenter selges og prosjekteres kjøkken, bad og garderobe. Til sammen har bedriftene 14 snekkere med fagbrev og to lærlinger. Voss Byggsenter er godkjent med ansvarsrett, såkalt sentral godkjenning og hjelper kundene fra A til Å i prosessen.

Nye lokaler og jubileum ble behørig feiret i tre dager. Først åpen dag for Voss sin befolkning med gode tilbud, krydret med smaksprøver fra kjendiskokken Frode Aga, deretter var dag to for spesielt innbudte, leverandører og samarbeidspartnere. Siste dag ble i sin helhet viet de ansatte, som i jubileumsåret teller 20 ansatte.