Erfarne sivilingeniører/ingeniører Prosjektadministrasjon

Norconsult AS er med sine 2100 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 65 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.09.2011

Prosjektadministrasjon er et sterkt voksende forretningsområde i Norconsult Bergen. Vi har den siste tiden fått en rekke interessante og utfordrende oppdrag. Vi er nå 23 medarbeidere på bygg og anleggsseksjonen og legger opp til sterk vekst i løpet av dette året. I den forbindelse søker vi etter deg som har ambisjoner om å være med på å bygge opp en slagkraftig organisasjon innenfor prosjektadministrasjon med tilhørende oppdrag innenfor våre markedsområder. Vi søker da etter deg som ønsker faglige, tverrfaglige og nye utfordringer.

På kontoret i Bergen er det et solid fagmiljø innenfor mange områder. Vi samarbeider tett med bla. Tekniske systemer, Arkitektur, VA og Veg og trafikk. Øvrige fagmiljøer lokalisert i Bergen er, skoleplanlegging og samfunnsutredning.

Vi holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Bergen sentrum med nærhet til gode offentlige transportmidler og øvrige sentrumstilbud. Vi har firmabiler for benyttelse i tjeneste, og som en del av vår miljøprofil, satser vi på elbil.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være innenfor prosjektledelse og byggeledelse gjennom alle faser innenfor bygg og anlegg. Du vil da inngå i en allerede etablert gruppe med erfarne og uerfarne medarbeidere. Du vil også bli en del av Norconsult AS sitt fagnettverk innenfor prosjektadministrasjon. Stillingene innebærer resultatansvar for egne prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner er minst 5 års erfaring innen prosjektadministrasjon men oppfordrer personer med relevant erfaring som for eksempel innenfor prosjektering til å søke. Vi ønsker deg som er løsningsorientert med tverrfaglig forståelse og er genuint interessert i ditt fagområde. Evne til markedsføring og relasjonsbygging vil være en styrke.

Vi tilbyr gode lønns- og ansettelsesbetingelser og store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

 

Innsendelse av søknad

Ta gjerne uforpliktende kontakt med seksjonsleder Raymond Tuv tlf 45 40 45 85. Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider:

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/9dbf61cc68c5b1299e7674db5642e456/597689/7611?iso=no

Vis flere stillinger: