Vi søker Erfaren Arkitekt og Landskapsarkitekt

Norconsult AS er med sine 2100 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 65 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist01.11.2011

Vi søker en kreativ og selvstendig landskapsarkitekt og arkitekt med gode faglige og sosiale egenskaper. Vi ønsker søkere med minimum 5 års arbeidserfaring fra planlegging og prosjektering.

Våre arkitekter har AutoDesk Revit som hovedverktøy, mens landskapsarkitektene i hovedsak arbeider med Novapoint og Civil 3D.

Seksjon Arkitektur og Landskap i Bergen består i dag av 14 medarbeidere. Vi er fem landskapsarkitekter og ni i arkitektgruppen. Vi er et relativt ungt miljø med erfaring og utdannelse fra ulike skoler i inn- og utland.

Arkitektgruppen arbeider med en rekke ulike typer bygg. Vi arbeider for tiden blant annet med Gartnermarken Omsorgsboliger i Fyllingsdalen samt ombygging av Florida Sykehus til nye St. Paul Gymnas.

Landskapsarkitektene arbeider med skoler, boligområder, parker og samferdselsprosjekt. Noen av prosjektene våre på landskapssiden er Bybanen i Bergen, Leiknes barneskole, E39 Svegatjørn-Nordås, Olsvikparken og Miljøgate Rubbestadneset.

Gruppene jobber sammen på en rekke prosjekter.

Det arbeider i dag totalt over 25 arkitekter og landskapsarkitekter under Bergenskontoret hvorav mer enn halvparten er knyttet mot prosjektering og andre halvpart mot utredning og plan.

Vi samarbeider mye med andre seksjoner i Norconsult og andre firma, og bygger opp tverrfaglige team for alle større prosjekt.

Vi tilbyr:

  • faglig utfordrende arbeid
  • gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • godt arbeidsmiljø
  • fokus på kompetanse- og personalutvikling
  • eget fagnettverk og fagportal for arkitektur og landskap
  • fleksibel arbeidsplass
  • åpent kontorlandskap
  • medeierskap i Norconsult
  • firmahytter, idrettslag, rabattordninger m.m.

 

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema:

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/db1ef68dfaa596d380baeca16ca20a0d/598077/7611?iso=no

Vis flere stillinger: