Arkitekt / siv. ing. / ing. Offentlig byggesak

Norconsult AS er med sine 2100 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 65 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist13.10.2011

Norconsult søker dyktige, kreative og selvstendige medarbeidere

Norconsult har et spennende fagmiljø innen arkitektur og landskapsarkitektur som samlet består av mer enn 40 sivilarkitekter og 35 landskapsarkitekter. Sammen med våre byplanleggere, samfunnsgeografer, 3D-grafi kere og lysdesignere utgjør vi et kreativt formgivende miljø. Våre fag samarbeider tett med Norconsults dyktige ingeniører.

Vi ønsker å styrke og videreutvikle fagmiljøet vårt i Sandvika og søker etter dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi søker deg som vil være med på å påvirke det offentlige rom og utvikle framtidsrettede og miljøvennlige løsninger. Hos oss vil du få meningsfulle oppgaver, intellektuelle utfordringer - og ha det gøy på jobben!

Vi søker arkitekt/sivilingeniør/ingeniør med god kjennskap til offentlig byggesak og som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø sammen med fagspesialister innen våre mange fagfelt. Du vil kunne jobbe innenfor et vidt spenn av prosjekter med hovedfokus på bygg og samferdselsrelaterte anlegg og konstruksjoner. Du vil få ansvar for utarbeidelse og oppfølging av søknader i våre prosjekter.

Du bør ha minimum 5 års relevant erfaring innen utarbeidelse/saksbehandling av byggesøknader, og god kjennskap til
plan- og bygningsloven.

 

Vi tilbyr

  • faglig utfordrende arbeid
  • gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • godt arbeidsmiljø
  • fokus på kompetanse- og personalutvikling
  • en fleksibel arbeidsplass

 

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til Hanne Sophie Solhaug, tlf. 67 57 17 34

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema:

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/0c3502c08e7a1e4b89b279768a9dd5ef/600016/7598?iso=no

Vis flere stillinger: