Landskapsarkitekt Sandvika

Norconsult har et spennende fagmiljø innen arkitektur og landskapsarkitektur som samlet består av mer enn 40 sivilarkitekter og 35 landskapsarkitekter. Sammen med våre byplanleggere, samfunnsgeografer, 3D-grafi kere og lysdesignere utgjør vi et kreativt formgivende miljø. Våre fag samarbeider tett med Norconsults dyktige ingeniører.

Vi ønsker å styrke og videreutvikle fagmiljøet vårt i Sandvika og søker etter dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi søker deg som vil være med på å påvirke det offentlige rom og utvikle framtidsrettede og miljøvennlige løsninger. Hos oss vil du få meningsfulle oppgaver, intellektuelle utfordringer - og ha det gøy på jobben!

FirmaNorconsult AS
Fylke
Søknadsfrist13.10.2011

Norconsult søker dyktige, kreative og selvstendige medarbeidere

 

Miljøet vårt er under stadig utvikling og faggruppen i Sandvika består for tiden av 15 landskapsarkitekter. Våre landskapsarkitekter arbeider innen et stort spekter av oppgaver, men hovedtyngden ligger innenfor våre satsningsområder skole og samferdsel. Vi søker deg som er faglig sterk og selvstendig, og som ønsker å utvikle faget landskapsarkitektur videre.

 

Du bør ha minimum 5-10 års erfaring, primært innen formgivning/detaljprosjektering. Det er ønskelig med erfaring fra rollen som prosjektleder/fagansvarlig, samt at du har god kjennskap til Autocad. Kjennskap til Civil 3D vil være en fordel.

 

Vi tilbyr

 

•faglig utfordrende arbeid

•gode lønns- og ansettelsesbetingelser

•godt arbeidsmiljø

•fokus på kompetanse- og personalutvikling

•en fl eksibel arbeidsplass

 

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til Hanne Sophie Solhaug, tlf. 67 57 17 34

 

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no

 

Søknadsfrist: 13. oktober 2011

 

Vis flere stillinger: