Åpner Skandinavias største dekksenter

Onsdag 14. september åpner Skandinavias, kanskje Europas, største dekksenter. Her skal Dekkmann skifte 100 000 dekk hver sesong.

Endelig er det klart for offisiell åpning av det som trolig er Europas største dekksenter – på Furuset i Oslo. Onsdag er det åpent hus fra klokka 12 til 15 i Søren Bulls vei 2 med enkel bevertning, konkurranser og underholdning ledet av Morten Scott Janssen og Willi Røret fra P4.

Det nær 9 100 kvadratmeter store dekksenteret er nesten tre ganger så stort som Dekkmanns nest største og skal fylle et etterlengtet behov for et dekksenter som kan betjene lastebileiere i og rundt Oslo. Det har også vært for lite dekkhotellkapasitet for private i området.

– Vi befinner oss i et trafikknutepunkt med nesten 200 000 biler som passerer på E6 hver dag. I tillegg er det omtrent 250 000 innbyggere innen 20 minutters kjøring, forklarer Stefan Funch, administrerende direktør i Dekkmann.

Dekkmann regner med å skifte over 200 000 dekk og omsette for 100 millioner i året etter kort tids drift ved det nye gigantdekksenteret. Selskapet har investert 20 millioner kroner i senteret.