Stor etterspørsel etter sprøyterigger

Meyco Equipment, som er et heleid datterselskap av BASF, har hatt en fantastisk start på 2011. Totalt er det levert syv nye sprøyterigger inn i det norskemarkedet i første halvår.

Tunnelmarkedet er i god utvikling og vi opplever at investeringsviljen i nytt utstyr er tilbake for fullt. Norge er et svært viktig marked for Meyco Equipment, og årets salg viser at vår gode og nære dialog med kundene når det gjelder utvikling av våre produkter gir resultater. Generelt er norske kunder svært innovative og kompetansen svært høy hos både ledere, operatører og tekniske personell. Dette stiller strengekvalitetskrav til oss som leverandør, og vi er svært glad og stolt over den tilliten våre kunder har vist oss.

AF Gruppen har lenge vært en viktig kunde for Meyco Equipment, og det var svært hyggelig at vi også denne gang ble valgt som leverandør av nytt sprøyteutstyr. To nye Meyco Roadrunnere bygget på Mercedes Actros 4148 ble levert til en fornøyd kunde i juni og juli. Totalt har AF Gruppen nå seks Meyco Roadrunnere i sin maskinpark.

Entreprenørservice AS, som vi har hatt et langt og tett samarbeid med på kjemikalisiden, har også valgt å kjøpte sprøyteutstyr fra BASF og Meyco. Deres ny Meyco Potenza er allerede i full drift ved Makkoren Kraftverk i Høyanger. Fra før har E-service en mindre beltegående Meyco Oruga i sin utstyrspark.

I tillegg har Veidekke Entreprenør AS, Betonmast Anlegg (Mika), Østlandske Sprøytebetong valgt BASF og Meyco Equipment som leverandør av nytt sprøyteutstyr. Markedsutsiktene er gode, og vi tror at vårt fokus på forskning og utvikling både på utstyrs- og kjemisiden, gjør oss godt rustet til å møte markedets forventninger til oss som leverandør i tiden fremover.