Ølen Betong inviterer til storfest Murmansk

Denne helgen arrangerer Ølen Betong en storstilt studiereise for ansatte, samarbeidspartnere og kunder til Murmansk i Russland.

Hele 160 personer er invitert med til byen nordvest i Russland.

Ølen Betong har de senere årene satset stort med egen ferdigbetongfabrikk og elementfabrikk i Murmansk. Denne helgen ønsker de å vise frem både betonganleggene og byen for et stort reisefølge fra Norge.

Ølen Betongs fabrikk i Russland ligger like utenfor bygrensen i den sørlige delen av Murmansk by. Her er bygget opp en moderne fabrikk for produksjon av ferdigbetong og betongelementer med eget blandeverk. Bemanningen er i hovedsak lokal. Bedriften har løpende leveranser til det russiske byggemarkedet i Murmansk og omegn og er godt forberedt på å kunne konkurrere om større utbyggingsprosjekt i regionen. Den lokale administrasjonen, med Atle Berge i spissen, står klare til å ta imot gjestene.

Det Norske konsulatet er også representert på arrangementet.

Ved siden av fabrikkbesøk får gjestene også mulighet til å oppleve ulike deler av Murmansk og det er også lagt opp til et besøk til Teriberka - stedet for byggingen av anlegget for ilandføring av gassen fra Shtokman. Det er i dag en fiskerlandsby - men som sannsynligvis står foran et stort industrieventyr.

Lørdag kveld er det klart for festmiddag. På menyen står Russisk mat og underholding.